Camping και Κήπος
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αρωματοθεραπεία
Υγεία και Ομορφιά
Φυσική Aπολύμανση
Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτα
Χριστουγεννιάτικα
Προτάσεις Δώρων
WALKIE-TALKIE
Σπίτι
Γυμναστική και Fitness
Ρολόγια
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εικόνα και Ήχος
Διακόσμηση
Τηλεπικοινωνίες
Όλα για τα Κατοικίδιά σας
Gadgets
Τσάντες
Ομπρέλες
Άνδρας
Γυναίκα
Για παιδιά
Ποδήλατο
Επαγγελματικά

Τηλέφωνο μπάνιου με LED που αλλάζει το φως ανάλογα με τη θερμοκρασία - OEM RGB LED shower

Κατασκευαστής: OEM - | Κωδικός Προϊόντος: 13901
12,00€ 29,27€ -59%
1-3 Εργάσιμες Προσθήκη στο καλάθι Άμεση παραγγελία
Τηλεφωνική παραγγελία: 210-765-0006 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 100€

Δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα την ώρα που απολαμβάνετε το ντους σας, έχοντας παράλληλα οπτική ένδειξη για τη θερμοκρασία του νερού!

  • Με το τηλέφωνο μπάνιου με LED που αλλάζει το φως ανάλογα με τη θερμοκρασία ήρθε η ώρα για ένα ντους στα σκοτεινά... Απολαύστε το μπάνιο σας όπως ποτέ άλλοτε δημιουργώντας μία όμορφη και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.
  • Η βασική του εφαρμογή είναι να σας προειδοποιεί για τη θερμοκρασία του νερού δημιουργώντας ταυτόχρονα μια όμορφη ατμόσφαιρα. Σκωτσέζικο ντουζ τέλος!
  • Όταν το νερό είναι κρύο, δηλαδή με θερμοκρασία μικρότερη από 31°C, τότε ο φωτισμός που παράγεται είναι πράσινος. Όταν το νερό κυμανθεί σε θερμοκρασία μεταξύ 32°C - 43°C, τότε το μπλε χρώμα θα φωτίσει αυτόματα. Όταν το νερό κυμανθεί σε θερμοκρασία μεταξύ 44°C - 50°C, τότε θα φωτίσει το κόκκινο χρώμα. Όταν η θερμοκρασία του νερού υπερβεί τους 51°C , τότε το κόκκινο χρώμα θα αναβοσβήνει συνεχώς με σκοπό να σας προειδοποιήσει για ιδιαίτερα υψηλή θερμοκρασία.
  • Παράλληλα όμως, σε περίπτωση που κάνετε μπάνιο και γίνει διακοπή ρεύματος, με το φωτισμό που διαθέτει θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να ολοκληρώσετε το μπάνιο σας με ασφάλεια.


Πλεονεκτήματα:

  • Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα "κακοφτιαγμένα" της υπόλοιπης αγοράς.
  • Δε χρειάζεται ρεύμα ή μπαταρίες για να δουλέψει. Ο φωτισμός ενεργοποιείται από την ενέργεια που παίρνει από την πίεση του νερού.
  • Η τοποθέτηση είναι εύκολη. Απλά το βιδώνετε στο σπιράλ του μπάνιου σας αντικαθιστώντας το παλιό σας τηλέφωνο και αυτό ήταν! 
  • Είναι συμβατό με τους κυριότερους τύπους ντουζιέρας της αγοράς.
Επικοινωνία [email protected] Όροι χρήσης
Τρόποι πληρωμής Μετρητά με την παραλαβή Πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής Αθήνα 3,5€ / Επαρχία 4,5€ Αντικαταβολή 1,9€ Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Για την κάλύτερη εξηπυρέτησή σας παρακαλούμε Να γνωρίζετε το κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε Να έχετε διαβάσει και να είστε σύμφωνοι με τους όρους εγγύησης και επιστορφής του προϊόντος
Ok