Camping και Κήπος
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αρωματοθεραπεία
Υγεία και Ομορφιά
Φυσική Aπολύμανση
Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτα
Χριστουγεννιάτικα
Προτάσεις Δώρων
WALKIE-TALKIE
Σπίτι
Γυμναστική και Fitness
Ρολόγια
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εικόνα και Ήχος
Διακόσμηση
Τηλεπικοινωνίες
Όλα για τα Κατοικίδιά σας
Gadgets
Τσάντες
Ομπρέλες
Άνδρας
Γυναίκα
Για παιδιά
Ποδήλατο
Επαγγελματικά

Πιεστικό Νερού Ez jet Water Cannon

Κατασκευαστής: TV - Ez jet Water Cannon | Κωδικός Προϊόντος: 13781
5,90€ 13,11€ -55%
1-3 Εργάσιμες Προσθήκη στο καλάθι Άμεση παραγγελία
Τηλεφωνική παραγγελία: 210-765-0006 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 100€

Μετατρέψτε το λάστιχο σας σε όπλο καθαριότητας & φροντίδας του σπιτιού, του κήπου και του αυτοκινήτου σας! Διαθέτει 8 διαφορετικά μπεκ & ενσωματωμένο ρεζερβουάρ απορρυπαντικού!



EZ Jet Water Canon



Μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα το λάστιχο του κήπου σας σε ένα ισχυρό ​πιεστικό για το πλύσιμο ​του αυτοκινήτου, του σκάφους, όλων των εξωτερικών και δυσπρόσιτων σημείων του σπιτιού,  των σκαλοπατιών, το καθάρισμα της βρωμιάς ή της μούχλας ανάμεσα στα πλακάκια, στους πλακόστρωτους διαδρόμους, των επίπλων της βεράντας, το πλύσιμο των παραθύρων που βρίσκονται ψηλά και ένα σωρό άλλες χρήσεις!



Το πιεστικό συνοδεύεται από 8 διαφορετικά μπεκ (ψεκαστήρες) Soaker, Vertical Fan, Horizontal Fan, Angled Fan, Rain, Mist, Jet, Precision Jet σας λύνουν τα χέρια δίνοντας σας μια τεράστια γκάμα χρήσεων για όλες τις δουλειές!



Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε  καθαριστικό στο ενσωματωμένο ρεζερβουάρ και να επιλέξετε το μπεκ που θέλετε από τον περιστρεφόμενο επιλογέα!



Το EZ Jet Water Canon δεν χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα ή μηχανή για να δουλέψει, ταιριάζει με τα περισσότερα λάστιχα και είναι ιδανικό για να εξουδετερώσει από την πιο επίμονη βρωμιά έως το να κάνει ένα απαλό πότισμα (ελαφριά βροχή) στα ευαίσθητα φυτά σας ή να τα ψεκάσετε με λίπασμα.



 


Επικοινωνία [email protected] Όροι χρήσης
Τρόποι πληρωμής Μετρητά με την παραλαβή Πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής Αθήνα 3,5€ / Επαρχία 4,5€ Αντικαταβολή 1,9€ Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Για την κάλύτερη εξηπυρέτησή σας παρακαλούμε Να γνωρίζετε το κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε Να έχετε διαβάσει και να είστε σύμφωνοι με τους όρους εγγύησης και επιστορφής του προϊόντος
Ok