Camping και Κήπος
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αρωματοθεραπεία
Υγεία και Ομορφιά
Φυσική Aπολύμανση
Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτα
Χριστουγεννιάτικα
Προτάσεις Δώρων
WALKIE-TALKIE
Σπίτι
Γυμναστική και Fitness
Ρολόγια
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εικόνα και Ήχος
Διακόσμηση
Τηλεπικοινωνίες
Όλα για τα Κατοικίδιά σας
Gadgets
Τσάντες
Ομπρέλες
Άνδρας
Γυναίκα
Για παιδιά
Ποδήλατο
Επαγγελματικά

No!No! Skin Professional Acne Clearance System - Διώξτε την ακμή !

Κατασκευαστής: OEM - 4697 | Κωδικός Προϊόντος: 10219
180,00€
1-3 Εργάσιμες Προσθήκη στο καλάθι Άμεση παραγγελία
Τηλεφωνική παραγγελία: 210-765-0006 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 100€

No!No! Skin Professional Acne Clearance System - Διώξτε την ακμή !


Διώξτε την ακμή χωρίς χημικές ουσίες, κρέμες και φάρμακα.
Δοκιμάστε την εκπληκτική συσκευή της πετυχημένης σειρά no!no! για φροντίδα έκτακτης ανάγκης σε σπυράκια και σημάδια του δέρματος. 
 
Αν είστε ένας από τα εκατομμύρια των ανθρώπων που πάσχουν από ήπια έως μέτρια ακμή το εκπληκτικό no!no! skin είναι ό, τι χρειάζεστε για να βοηθήσετε το δέρμα σας άμεσα και δίχως πόνο. Πείτε αντίο σε δαπανηρές λοσιόν και άλλες θεραπείες. Το no!no! skin θεραπεύει την ακμή σε πραγματικά οποιοδήποτε σημείο του σώματος και εάν εμφανιστεί. Είναι η μόνη συσκευή για θεραπεία ακμής που δίνει την δύναμη και την ακρίβεια της επαγγελματικής φωτοθεραπείας σε εσάς και φυσικά με απόλυτη ασφάλεια. Θα έχετε έως 81% κάθαρση σε λιγότερο από 24 ώρες. Η συσκευή είναι φορητή για να την παίρνετε παντού μαζί σας, ακόμη και στα ταξίδια σας. Το no!no! skin είναι εγκεκριμένο από τον FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων), πιστοποιημένο με CE 0344 ενώ συστήνεται από πολλούς γιατρούς στο εξωτερικό. Χρησιμοποιεί επαγγελματική τεχνολογία LHE R, την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο, για να διατηρείται το δέρμα καθαρό με μια αίσθηση φρεσκάδας. Είναι πραγματικά τόσο εύκολο, με 3 απλές κινήσεις θα έχετε το τέλειο δέρμα. Τοποθετήστε το πάνω από το σημείο που θέλετε να θεραπεύσετε, πιέστε ελαφρά και πατήστε το κουμπάκι για 10 δευτερόλεπτα. Έπειτα απομακρύνετε την συσκευή αφού ακούσετε 2 μπιμπ. Περιμένετε για 5 δευτερόλεπτα και μετά ξεκινήστε την θεραπεία ξανά στο ίδιο σημείο για δεύτερη φορά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Μην θεραπεύετε το ίδιο σημείο σε κάθε συνεδρία για παραπάνω από 2 φορές. 
 

Τρόπος Λειτουργίας

Όταν θα χρησιμοποιήσετε την συσκευή σας για πρώτη φορά, φορτίστε την, καθ` όλη την διάρκεια της προηγούμενης νύχτας. Για λόγους ασφάλειας, η συσκευή σας δεν θα λειτουργεί όταν είναι συνδεδεμένη με τον φορτιστή.

Εγγύηση 2 χρόνια


Επικοινωνία [email protected] Όροι χρήσης
Τρόποι πληρωμής Μετρητά με την παραλαβή Πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής Αθήνα 3,5€ / Επαρχία 4,5€ Αντικαταβολή 1,9€ Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Για την κάλύτερη εξηπυρέτησή σας παρακαλούμε Να γνωρίζετε το κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε Να έχετε διαβάσει και να είστε σύμφωνοι με τους όρους εγγύησης και επιστορφής του προϊόντος
Ok