Camping και Κήπος
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αρωματοθεραπεία
Υγεία και Ομορφιά
Φυσική Aπολύμανση
Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτα
Χριστουγεννιάτικα
Προτάσεις Δώρων
WALKIE-TALKIE
Σπίτι
Γυμναστική και Fitness
Ρολόγια
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εικόνα και Ήχος
Διακόσμηση
Τηλεπικοινωνίες
Όλα για τα Κατοικίδιά σας
Gadgets
Τσάντες
Ομπρέλες
Άνδρας
Γυναίκα
Για παιδιά
Ποδήλατο
Επαγγελματικά

Ηλεκτρικό μασάζ προσώπου Hoomei HM-7548 Χρυσό

Κατασκευαστής: OEM - | Κωδικός Προϊόντος: 25340
12,84€ 25,18€ -49%
1-3 Εργάσιμες Προσθήκη στο καλάθι Άμεση παραγγελία
Τηλεφωνική παραγγελία: 210-765-0006 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 100€

Συσκευή της Hoomei που κάνει μασάζ στο δέρμα και τους μύες κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και τύπους δέρματος. Με το πέρασμά της στο πρόσωπο, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, μειώνονται τυχόν πόροι και η επιδερμίδα δείχνει πιο ξεκούραστη και φωτεινή. Είναι ιδανική για αντιγήρανση, μείωση ρυτίδων και ουλών, και επιδερμική σύσφιξη.

Είδος: Derma Rollers

♥ [Υπηρεσία ικανοποίησης] – Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα ποιοτικό προϊόν. Σας υποσχόμαστε κάθε ποιοτικό ηλεκτρικό μασάζ ματιών και φιλική εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε 24ωρη υποστήριξη πελατών. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το προϊόν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μας.

♥ [Ένα υπέροχο δώρο] – Ή ένα πολύ ασφαλές για χρήση μασάζ ματιών και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Ιδιαίτερα κατάλληλο για εργαζόμενους γραφείου, που συχνά μένουν ξύπνιοι μέχρι αργά, άτομα που κοιτάζουν συχνά υπολογιστές κ.λπ. Είναι το καλύτερο δώρο για την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και ούτω καθεξής.

♥ [Επαγγελματικό μασάζ περιποίησης ματιών] – Σταθερή θερμοκρασία, δόνηση, δόνηση σταθερή θερμοκρασία 3 ρυθμιζόμενες λειτουργίες, προάγουν αποτελεσματικά την απορρόφηση, κάνουν το δέρμα γύρω από τα μάτια υγρό και σφριγηλό, Βοηθά στην απομάκρυνση της καθίζησης μελανίνης, φωτίζει τους μαύρους κύκλους και αφαιρεί τις ρυτίδες των ματιών, ανακουφίζει κόπωση των ματιών.

♥ [Συμπαγές και φορητό] – Η συσκευή ομορφιάς ματιών είναι ελαφριά και συμπαγής σε σχήμα, μπορείτε να την βάλετε στην τσάντα και την τσάντα καλλυντικών σας

♥ [New Design Massage Head] – Οβάλ κεφαλή μασάζ, πιο κατάλληλη για την καμπύλη του προσώπου σας, άνετη αίσθηση κραδασμών. Το μασάζ ματιών μας δεν δρα μόνο στα μάτια, αλλά και μια μηχανή ομορφιάς χειλιών, που μπορεί να συσφίξει τη γραμμή των χειλιών και να εξαφανίσει τις ρυτίδες των χειλιών .

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 1,3 x 2 εκ

προάγει την κυκλοφορία του αίματος

βοηθά στην αποβολή των τοξινών

βελτιώνει τις ρυτίδες του προσώπου

προάγει την απορρόφηση κρεμών, τζελ και ορών

αφαιρεί τα σκοτεινά κυκλώματα κάτω από τα μάτια

κομψός και συμπαγής σχεδιασμός

Λειτουργία μπαταρίας: 1xAA 1,5V (δεν περιλαμβάνεται)

Επικοινωνία [email protected] Όροι χρήσης
Τρόποι πληρωμής Μετρητά με την παραλαβή Πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής Αθήνα 3,5€ / Επαρχία 4,5€ Αντικαταβολή 1,9€ Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Για την κάλύτερη εξηπυρέτησή σας παρακαλούμε Να γνωρίζετε το κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε Να έχετε διαβάσει και να είστε σύμφωνοι με τους όρους εγγύησης και επιστορφής του προϊόντος
Ok