Camping και Κήπος
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αρωματοθεραπεία
Υγεία και Ομορφιά
Φυσική Aπολύμανση
Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτα
Χριστουγεννιάτικα
Προτάσεις Δώρων
WALKIE-TALKIE
Σπίτι
Γυμναστική και Fitness
Ρολόγια
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εικόνα και Ήχος
Διακόσμηση
Τηλεπικοινωνίες
Όλα για τα Κατοικίδιά σας
Gadgets
Τσάντες
Ομπρέλες
Άνδρας
Γυναίκα
Για παιδιά
Ποδήλατο
Επαγγελματικά

Sonoff S20 Smart Socket με WiFi & Cloud λειτουργία για απομακρυσμένη διαχείριση Ελέγξτε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές σας ακόμη κι αν βρίσκεστε εκτός σπιτιού!

Κατασκευαστής: OEM - S20 | Κωδικός Προϊόντος: 15644
21,90€
1-3 Εργάσιμες Προσθήκη στο καλάθι Άμεση παραγγελία
Τηλεφωνική παραγγελία: 210-765-0006 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 100€
1. Τηλεχειριστήριο υποστήριξης, έξυπνος χρονοδιακόπτης, φωνητικός έλεγχος, λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας. 
2. Εργαστείτε με το Amazon Echo, το Echo Dot, το Amazon Tap και το Google Nest για τη διαχείριση των συσκευών σας μέσω του Voice Control. Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τη συσκευή με τις ακόλουθες φωνητικές εντολές. 
3. Είναι χαμηλού κόστους, προσιτή συσκευή που σας βοηθά να εισέλθετε στο καταπληκτικό έξυπνο σπίτι. Ελέγξτε τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στην έξυπνη υποδοχή όπου κι αν έχετε το Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την δωρεάν εφαρμογή eWeLink στο κινητό σας τηλέφωνο. 
4. Η πρίζα US κάνει την οικιακή σας συσκευή έξυπνη, μπορείτε να ρυθμίσετε χρονομετρητές αντίστροφης μέτρησης / απλής / επανάληψης για αυτόματη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της ελεγχόμενης πρίζας Wi-Fi στην εφαρμογή. Επίσης, μπορείτε να μοιραστείτε το βύσμα Wi-Fi με την οικογένειά σας, τους φίλους σας και να ελέγξετε μαζί τις συσκευές. Αυτό το καθιστά ιδανικό για τον έλεγχο του φωτισμού και άλλων οικιακών συσκευών.
5. Το App eWeLink σας επιτρέπει να ελέγχετε όλες τις έξυπνες συσκευές σας από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Κάντε λήψη της έκδοσης iOS στην έκδοση App Store και Android στο Google Play. Υποστήριξη αυτόματης ρύθμισης της τεχνολογίας δικτύου, εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις. Επίσης, υποστηρίξτε την παρακολούθηση κατάστασης, την κατάσταση οικιακών συσκευών, ενημερώστε έγκαιρα τη συσκευή σας. 
6. Εύκολο στη χρήση και εγκατάσταση: Απλά συνδέστε μια συσκευή στο έξυπνο βύσμα και συνδεθείτε στο δίκτυο Wi-Fi. Υποστηρίξτε Max 8 εργασίες χρονισμού κάθε συσκευή. 
7. Μπορεί άμεσα να μετατρέψει οποιοδήποτε βύσμα σε μια συνδεδεμένη και έξυπνη έξοδο με μια βολική λειτουργία χρονοδιακόπτη που λειτουργεί τόσο στο έξυπνο τηλέφωνο σας και έχει ένα χειροκίνητο κουμπί ελέγχου.
Επικοινωνία [email protected] Όροι χρήσης
Τρόποι πληρωμής Μετρητά με την παραλαβή Πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής Αθήνα 3,5€ / Επαρχία 4,5€ Αντικαταβολή 1,9€ Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Για την κάλύτερη εξηπυρέτησή σας παρακαλούμε Να γνωρίζετε το κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε Να έχετε διαβάσει και να είστε σύμφωνοι με τους όρους εγγύησης και επιστορφής του προϊόντος
Ok