Camping και Κήπος
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αρωματοθεραπεία
Υγεία και Ομορφιά
Φυσική Aπολύμανση
Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτα
Χριστουγεννιάτικα
Προτάσεις Δώρων
WALKIE-TALKIE
Σπίτι
Γυμναστική και Fitness
Ρολόγια
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εικόνα και Ήχος
Διακόσμηση
Τηλεπικοινωνίες
Όλα για τα Κατοικίδιά σας
Gadgets
Τσάντες
Ομπρέλες
Άνδρας
Γυναίκα
Για παιδιά
Ποδήλατο
Επαγγελματικά

Hoomei HM-8955 Σόμπα Carbon με Θερμοστάτη 1000W

Κατασκευαστής: Hoomei - | Κωδικός Προϊόντος: 24916
59,33€ 73,25€ -19%
1-3 Εργάσιμες Προσθήκη στο καλάθι Άμεση παραγγελία
Τηλεφωνική παραγγελία: 210-765-0006 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 100€

Περιγραφή

Η σόμπα carbon HM-8955 της εταιρείας Hoomei, έχει ισχύ 1000 Watt. Δεν αντικαθιστά ένα ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης για το σπίτι, αλλά είναι ιδανική για να ζεστάνετε άμεσα και για μικρή χρονική περίοδο χώρους (ή και μέρος αυτών), όπως για παράδειγμα ένα υπνοδωμάτιο, ένα γραφείο, ή ένα μικρό σαλόνι.


Χωρίς να χρειάζεται προθέρμανση και μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα μπορεί να πιάσει τη μέγιστη θερμοκρασία, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ομοιόμορφη και στοχευμένη κατανομή της θερμότητας. Η υπέρυθρη θέρμανση που προσφέρει είναι καθαρή, χωρίς οσμές ή συγκέντρωση σκόνης, και ενδείκνυται για άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή αλλεργίες. Επίσης είναι εντελώς αθόρυβη, μιάς και δεν περιέχει βεντιλατέρ.


Έχει και εξαιρετική σταθερότητα χάρη στα μεγάλα πέλματα που διαθέτει. Διαθέτει πλέγμα ασφαλείας μπροστά από τις λάμπες, και πρέπει πάντα να τοποθετείται μακριά από εύφλεκτες επιφάνειες (πχ χαλιά, κουρτίνες). Ο ρυθμιζόμενος θερμοστάτης σας επιτρέπει να προσαρμόζετε ή να διατηρείτε σταθερή στα επιθυμητά πλαίσια τη θερμοκρασία του χώρου, καθ` όλη τη διάρκεια χρήσης της σόμπας.


Μπορείτε να ρυθμίσετε και να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 βαθμίδες θέρμανσης, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του δωματίου και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Εφόσον ενεργοποιηθεί η λειτουργία περιστροφής, είναι ικανή να περιστρέφεται αυτόματα και άρα να κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα σε όλο τον χώρο. Η λειτουργία της βασίζεται σε δύο λάμπες από ανθρακονήματα, που πυρακτώνονται και μεταφέρουν τη θερμότητα στο περιβάλλον, με ισχύ 500 Watt ανά λάμπα. Οι λάμπες carbon αποδίδουν περισσότερη θερμότητα και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, σε σχέση με τις λάμπες αλογόνου ή χαλαζία.


Είναι κατάλληλη για χώρους έως και 12m². Ενδεικτικά, οι ιδανικές συνθήκες του εσωτερικού χώρου τον χειμώνα, είναι θερμοκρασία περίπου 21 °C και μια σχετική υγρασία μεταξύ 40% - 60%.

Χαρακτηριστικά και Διαστάσεις

  • Ισχύς: 1000W
  • Λάμπες: 2
  • Ύψος: 76cm
  • Πλάτος: 35.5cm
  • Βάθος: 32cm


Επικοινωνία [email protected] Όροι χρήσης
Τρόποι πληρωμής Μετρητά με την παραλαβή Πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής Αθήνα 3,5€ / Επαρχία 4,5€ Αντικαταβολή 1,9€ Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Για την κάλύτερη εξηπυρέτησή σας παρακαλούμε Να γνωρίζετε το κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε Να έχετε διαβάσει και να είστε σύμφωνοι με τους όρους εγγύησης και επιστορφής του προϊόντος
Ok