Camping και Κήπος
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αρωματοθεραπεία
Υγεία και Ομορφιά
Φυσική Aπολύμανση
Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτα
Χριστουγεννιάτικα
Προτάσεις Δώρων
WALKIE-TALKIE
Σπίτι
Γυμναστική και Fitness
Ρολόγια
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εικόνα και Ήχος
Διακόσμηση
Τηλεπικοινωνίες
Όλα για τα Κατοικίδιά σας
Gadgets
Τσάντες
Ομπρέλες
Άνδρας
Γυναίκα
Για παιδιά
Ποδήλατο
Επαγγελματικά

Εκκινητής Power Bank & Κομπρεσέρ Τρόμπα Αέρος Αυτοκινήτου με LED Φακό Αστυνομίας – Jump Starter Τροφοδοτικό – Φορτίζει από Κινητό μέχρι Αυτοκίνητο, R8, TM19B

Κατασκευαστής: OEM - TM19B | Κωδικός Προϊόντος: 18292
70,00€ 97,22€ -28%
1-3 Εργάσιμες Προσθήκη στο καλάθι Άμεση παραγγελία
Τηλεφωνική παραγγελία: 210-765-0006 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 100€

Ένα απαραίτητο κιτ – βαλιτσάκι έκτακτης ανάγκης για το αυτοκίνητό σας, με βασικότερο περιεχόμενό του μια μικρή σε μέγεθος, κομψή φορητή μπαταρία, με τεράστια χωρητικότητα! Μπορεί να φορτίσει κάθε συσκευή σαν Power bank, από το κινητό σας και το tablet, το MP3 player και την κάμερα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να δώσει ρεύμα για να ξεκινήσει μία μηχανή ή ένα αυτοκίνητο αν μείνετε από μπαταρία, λειτουργώντας ως Jump Starter!

Φουσκώστε οτιδήποτε, οπουδήποτε!

Σας ξεφούσκωσε το λάστιχο; Θέλετε να φουσκώσετε κάτι αλλά είσαστε σε απομακρυσμένη περιοχή χωρίς ρεύμα; Χρησιμοποιείστε την μπαταρία ως τροφοδοτικό για το κομπρεσέρ που θα λάβετε στο πακέτο, για να μπορείτε να μπορείτε να φουσκώσετε οτιδήποτε οπουδήποτε.

Η μπαταρία – πολυεργαλείο είναι επίσης εξοπλισμένη με ισχυρό φακό LED με λειτουργίες σταθερού φωτισμού, strobe (αναλαμπών) και SOS, αλλά και φώτα κόκκινο-μπλε αστυνομίας με 3 μοτίβα συχνότητας. Ακόμα, διαθέτει και κοφτάκι – κόφτη εκτάκτης ανάγκης για την ζώνη των επιβατών.

Η μπαταρία Jump Start Τροφοδοτικό, είναι ένα ισχυρό και συμπαγές Power bank με δύο θύρες φόρτισης USB, που έχει σχεδιαστεί για τη φόρτιση όλων των φορητών συσκευών, καθώς και από τα πρώτα power bank που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά που είναι σε θέση να δώσουν ρεύμα σε όχημα που έμεινε από μπαταρία ! Παράλληλα, διαθέτει και μια έξοδο φόρτισης και τροφοδοσίας για συσκευές 12V/16V/19V όπως λάπτοπ, φορητούς υπολογιστές κα. Τέλος, σας παρέχονται 8 διαφορετικού πάχους βύσματα για να καλύπτουν πληθώρα θυρών φόρτισης.

Επικοινωνία [email protected] Όροι χρήσης
Τρόποι πληρωμής Μετρητά με την παραλαβή Πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής Αθήνα 3,5€ / Επαρχία 4,5€ Αντικαταβολή 1,9€ Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Για την κάλύτερη εξηπυρέτησή σας παρακαλούμε Να γνωρίζετε το κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε Να έχετε διαβάσει και να είστε σύμφωνοι με τους όρους εγγύησης και επιστορφής του προϊόντος
Ok