Camping και Κήπος
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αρωματοθεραπεία
Υγεία και Ομορφιά
Φυσική Aπολύμανση
Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτα
Χριστουγεννιάτικα
Προτάσεις Δώρων
WALKIE-TALKIE
Σπίτι
Γυμναστική και Fitness
Ρολόγια
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εικόνα και Ήχος
Διακόσμηση
Τηλεπικοινωνίες
Όλα για τα Κατοικίδιά σας
Gadgets
Τσάντες
Ομπρέλες
Άνδρας
Γυναίκα
Για παιδιά
Ποδήλατο
Επαγγελματικά

Ανιχνευτής Κοριών, Υποκλοπών RF & FINDER Κάμερας XB-68

Κατασκευαστής: OEM - XB-68 | Κωδικός Προϊόντος: 18674
29,30€ 36,62€ -20%
1-3 Εργάσιμες Προσθήκη στο καλάθι Άμεση παραγγελία
Τηλεφωνική παραγγελία: 210-765-0006 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 100€

H onoffmarket.gr σας φέρνει τον ανιχνευτής κοριών, Υποκλοπών RF & FINDER Κάμερας XB-68  Ανιχνεύει οποιαδήποτε ασύρματη συσκευή που χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητα, συμπεριλαμβανομένων κοριών ήχου, κάμερας Wi-Fi και άλλων συσκευών συνδεδεμένων με Wi-Fi.

Τα φώτα στο θα αρχίσουν να αναβοσβήνουν όταν υπάρχει ασύρματη συσκευή σε ακτίνα 30 εκατοστών. Οι φωτεινές ενδείξεις στον ανιχνευτή RF θα ενισχυθούν όσο πιο κοντά φτάσετε στην ασύρματη συσκευή. Ακολουθήστε τη δύναμη του σήματος μέχρι να εντοπίσετε τη συγκεκριμένη συσκευή.

Σχεδιάστηκαν επίσης για τον εντοπισμό κρυφών φωτογραφικών μηχανών που δεν χρησιμοποιούν ραδιοφωνικό σήμα, συμπεριλαμβανομένων ενσύρματων κρυφών φωτογραφικών μηχανών που δεν είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο.

Αντικατοπτρίζει τους φακούς οποιωνδήποτε κρυφών φωτογραφικών μηχανών που μπορεί να κρύβονται γύρω από το δωμάτιο.Απλά σαρώστε το περιβάλλον σας με τη συσκευή μέχρι το μάτι σας μέχρι να δείτε μια αντανάκλαση από το φακό μιας κρυφής κάμερας.Συμπαγής και συγκαλυμμένος, ο ανιχνευτής XB-68 ανιχνευτής RF & Camera Finder είναι λιγότερο από 15 εκατοστά μακρύς και ζυγίζει μόλις 80 γραμμάρια.

Μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα στην τσάντα σας ή στην τσέπη σας. Εάν πηγαίνετε σε ένα ταξίδι ή διαμένετε σε πολλαπλές τοποθεσίες, μεταφέρετε μαζί τον ανιχνευτή XB-68 RF Finder & Camera Finder για συνεχή προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε κοντά σε μια πρίζα για να χρησιμοποιήσετε το XB-68 RF Detector & Camera Finder. Η συσκευή λειτουργεί με δύο μπαταρίες AAA για την ανίχνευση κρυφών καμερών και καταγραφέων ήχου εν κινήσει. Απλά φέρτε μαζί ένα επιπλέον ζεύγος μπαταριών και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για ώρες στο τέλος.

Εάν ανησυχείτε ότι κάποιος μπορεί να σας καταγράφει χωρίς να το γνωρίζετε, ελέγξτε την κατάστασή σας με το XB-68 RF Detector & Camera Finder.  Θα έχετε πλήρη ψυχική συνείδηση ​​γνωρίζοντας ότι κανείς δεν καταγράφει στην ιδιοκτησία σας ή τους αγαπημένους σας. Διατηρήστε το σπίτι ή την επιχείρησή σας ασφαλή με το XB-68 RF Detector & Camera Finder.

Επικοινωνία [email protected] Όροι χρήσης
Τρόποι πληρωμής Μετρητά με την παραλαβή Πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής Αθήνα 3,5€ / Επαρχία 4,5€ Αντικαταβολή 1,9€ Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Για την κάλύτερη εξηπυρέτησή σας παρακαλούμε Να γνωρίζετε το κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε Να έχετε διαβάσει και να είστε σύμφωνοι με τους όρους εγγύησης και επιστορφής του προϊόντος
Ok