Camping και Κήπος
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αρωματοθεραπεία
Υγεία και Ομορφιά
Φυσική Aπολύμανση
Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτα
Χριστουγεννιάτικα
Προτάσεις Δώρων
WALKIE-TALKIE
Σπίτι
Γυμναστική και Fitness
Ρολόγια
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εικόνα και Ήχος
Διακόσμηση
Τηλεπικοινωνίες
Όλα για τα Κατοικίδιά σας
Gadgets
Τσάντες
Ομπρέλες
Άνδρας
Γυναίκα
Για παιδιά
Ποδήλατο
Επαγγελματικά

Ενδοεπικοινωνία Ακουστικά & Μικρόφωνο Bluetooth Μηχανής - Handsfree Σύστημα Επικοινωνίας Μηχανών - Μοτοσυκλέτας & Ομιλίας για το Κράνος OEM

Κατασκευαστής: OEM - BTB-100500 | Κωδικός Προϊόντος: 15372
49,89€ 63,96€ -22%
1-3 Εργάσιμες Προσθήκη στο καλάθι Άμεση παραγγελία
Τηλεφωνική παραγγελία: 210-765-0006 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 100€
Ακουστικά & Μικρόφωνο Bluetooth Μηχανής - Handsfree Σύστημα Επικοινωνίας Μηχανών - Μοτοσυκλέτας & Ομιλίας για το Κράνος OEM

Για τους easy riders που απολαμβάνουν τις μεγάλες βόλτες με τη μοτοσικλέτα τους, τότε το σύστημα ενδοεπικοινωνίας μοτοσυκλέτας V1-100 με Bluetooth είναι απαραίτητο! Και η προσοχή σας... στην οδήγηση!

Απαραίτητο αξεσουάρ για όλους τους μοτοσυκλετιστές!Τώρα οι οδηγοί θα μπορείτε να επικοινωνήσετε μεταξύ σας έχοντας ο καθένας στην κατοχή του από ένα ασύρματο σύστημα ακουστικών και μικροφώνου επικοινωνίας για μηχανές! Επιπλέον, με αυτό το Bluetooth σετ, συνδέοντάς το με το κινητό σας, θα μπορείτε να διεκπεραιώσετε τις κλήσεις σας απολύτως HandsFree ή να ακούσετε την μουσική που έχετε αποθηκευμένη σε αυτό!


Από την στιγμή που οι οδηγοί φορούν τα ακουστικά και τα συνδέσουν με την μονάδα ελέγχου Bluetooth, μιλούν κανονικά στο μικρόφωνο μεταξύ τους, αποφεύγοντας έτσι κραυγές και νοήματα που αποσπούν την προσοχή.

Μιλήστε χωρίς φόβο στο κινητό σας! Η συσκευή απαντάει αυτόματα κάθε εισερχόμενη κλήση (εάν δεν την απορρίψετε χειροκίνητα από το τηλεχειριστήριο ελέγχου) ώστε να μην είστε απομονωμένοι από τον έξω κόσμο όταν οδηγάτε στην μηχανή σας. Χωρίς να χρειαστεί να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, η εισερχόμενη κλήση του κινητού σας, προωθείται αυτόματα στο σύστημα επικοινωνίας μέσα στο κράνος σας!

Συνδέστε το Σύστημα Επικοινωνίας για μηχανές με ένα GPS και ακούστε τις οδηγίες πλοήγησης σε απευθείας μετάδοση από την συσκευή GPS στα ακουστικά σας.

Το τηλεχειριστήριο ελέγχου Bluetooth διαθέτει ειδική βάση για να την τοποθετήσετε πάνω στο κράνος.

Το σετ περιλαμβάνει μικρόφωνο και δυο mini ηχεία με βέλκρο για να τοποθετούνται στο εσωτερικό του κράνους στο ύψος των αυτιών. Επιπλέον διαθέτει δυο αυτοκόλλητα με χνουδωτή επιφάνεια για να κολλάει το βέλκρο των ακουστικών (τοποθετήστε τα στο εσωτερικό της επένδυσης του κράνους), βάση στήριξης του τηλεχειριστηρίου στο κράνος, άλλεν και βίδες για την τοποθέτηση της βάσης, αντάπτορα και καλώδιο φόρτισης.


Χαρακτηριστικά:

  • Τροφοδοτείται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία Λιθίου
  • Bluetooth Class 1
  • Εμβέλεια μεταξύ των μηχανών έως 100m
  • Το μικρόφωνο έχει ευλύγιστο βραχίονα για σωστή τοποθέτηση ομιλίας
  • Διαστάσεις τηλεχειριστηρίου: 6 x 1,5 x 3,5 mm

Το σετ δεν διαθέτει patch καθώς τοποθετούνται στο εσωτερικό της επένδυσης του κράνους.

Δυνατότητα σύνδεσης έως και 3 συσκευών για επικοινωνία μεταξύ μηχανών.

Επικοινωνία [email protected] Όροι χρήσης
Τρόποι πληρωμής Μετρητά με την παραλαβή Πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής Αθήνα 3,5€ / Επαρχία 4,5€ Αντικαταβολή 1,9€ Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Για την κάλύτερη εξηπυρέτησή σας παρακαλούμε Να γνωρίζετε το κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε Να έχετε διαβάσει και να είστε σύμφωνοι με τους όρους εγγύησης και επιστορφής του προϊόντος
Ok