Camping και Κήπος
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αρωματοθεραπεία
Υγεία και Ομορφιά
Φυσική Aπολύμανση
Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτα
Χριστουγεννιάτικα
Προτάσεις Δώρων
WALKIE-TALKIE
Σπίτι
Γυμναστική και Fitness
Ρολόγια
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εικόνα και Ήχος
Διακόσμηση
Τηλεπικοινωνίες
Όλα για τα Κατοικίδιά σας
Gadgets
Τσάντες
Ομπρέλες
Άνδρας
Γυναίκα
Για παιδιά
Ποδήλατο
Επαγγελματικά

Συσκευή Σύσφιξης και Λείανσης Προσώπου με 36 Led V-BEAUTY INSTRUMENT

Κατασκευαστής: OEM - AT1560 | Κωδικός Προϊόντος: 18839
31,49€ 43,74€ -28%
1-3 Εργάσιμες Προσθήκη στο καλάθι Άμεση παραγγελία
Τηλεφωνική παραγγελία: 210-765-0006 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 100€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει τη συσκευή σύσφιξης και λείανσης προσώπου με 36 LED, AT1560.

Εμπιστευθείτε το AT1560 για θεραπεία – φωτοθεραπεία από το σπίτι! Βελτιώστε το περίγραμμα του προσώπου σας και κάντε μικρές τονωτικές ενέσεις ανόρθωσης απλά και οικονομικά στο σπίτι σας.

Με τη μάσκα Led φωτισμού που κλειδώνει στο πιγούνι ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιεί το κολλαγόνο του δέρματος και συσφίγγει την επιδερμίδα.


Λειτουργίες:

  • Ισχυρό αποτέλεσμα V-Face Shaping: Μπορεί να διορθώσει αποτελεσματικά το περίγραμμα του προσώπου και να κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο νεανικό.
  • Ισχυρές λειτουργίες: Μειώνει τη λιπαρότητα, αποτρέποντας τη γήρανση και τις ρυτίδες, κάνοντας μασάζ για το σώμα, το πρόσωπο, τα χέρια, τα πόδια, τους γλουτούς και την πλάτη. Μπορεί να επιτύχει αποτέλεσμα αδυνατίσματος προσώπου.
  • Τεχνολογία Photon: 36 φώτα LED εξασφαλίζουν αποτελεσματική θεραπεία φωτονίων. 3 διαφορετικοί τρόποι εργασίας του μπλε και του κόκκινου φωτός επιτρέπουν διαφορετικές λειτουργίες φροντίδας του δέρματος για περισσότερη απόλαυση.

  • Εργονομικός σχεδιασμός: Αυτό το μασάζ προσώπου ταιριάζει τέλεια στο προφίλ του προσώπου, συσφίγγει το χαλαρό δέρμα και προσφέρει λαμπέρη επιδερμίδα.
  • Έξυπνα και ευρέως εφαρμόσιμο: Η εργονομική σχεδίαση ταιριάζει απόλυτα στο περίγραμμα του προσώπου σας, το αναδιπλούμενο σχήμα δακτυλίου με ρυθμιζόμενη ζώνη ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα και μεγέθη προσώπου. 
Επικοινωνία [email protected] Όροι χρήσης
Τρόποι πληρωμής Μετρητά με την παραλαβή Πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής Αθήνα 3,5€ / Επαρχία 4,5€ Αντικαταβολή 1,9€ Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Για την κάλύτερη εξηπυρέτησή σας παρακαλούμε Να γνωρίζετε το κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε Να έχετε διαβάσει και να είστε σύμφωνοι με τους όρους εγγύησης και επιστορφής του προϊόντος
Ok