13523
Ηλεκτρικό Ακονιστήρι Κουζίνας για Μαχαίρια και Ψαλίδια - Swifty Sharp
OEM 00014789
5.00€

Ακονίστε τα μαχαίρια σας με το ηλεκτρικό ακονιστήρι κουζίνας για μαχαίρια, ψαλίδια και εργαλεία… Το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα, ώστε να έχετε πάντα τα μαχαίρα και τα ψαλίδια σας τροχισμένα και έτοιμα για κρέας, ψωμί και ό,τι άλλο απαιτούν οι μαγειρικές σας συνταγές.

Όσο χρησιμοποιημένα κι αν είναι τα μαχαίρια σας, με ένα καλό τρόχισμα θα γίνουν σαν καινούρια πάλι.

Ακονίστε τα μαχαίρια σας σαν επαγγελματίας με αυτό το χρήσιμο αξεσουάρ και κόψτε με άνεση και ακρίβεια κρέας, ψωμί, λαχανικά, φρούτα ή ό,τι άλλο απαιτούν οι συνταγές σας.

Βάλτε το ακονιστήρι στον πάγκο ή στο τραπέζι της κουζίνας και ακονίστε πανεύκολα τα μαχαίρια σας ή τα ψαλίδια σας. Στη βάση έχει αντιολισθητικό υλικό για να μη γλιστράει στον πάγκο της κουζίνας, ενώ είναι ηλεκτρικό για μεγαλύτερη ευκολία. Μερικά περάσματα μόνο πάνω-κάτω είναι αρκετά για να ξανακάνουν τα μαχαίρια, τα ψαλίδια και τα κατσαβίδια σας σαν καινούρια.

Λειτουργεί με 4 ΑΑ μπαταρίες (δεν συμπεριλαμβάνονται). Στη συσκευασία θα βρείτε και μια μικρή βάση για να μαζεύετε τα ρινίσματα και να τα πετάτε με μία κίνηση.

ΣΗΜ: Φωτογραφίες παρουσιάζονται ενδεικτικά. Πιθανόν να υπάρχουν διαφορές σε λεπτομέρειες, σχέδια και χρωματισμούς.. Προδιαγραφές και τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.