10979
Καπάκι Σιλικόνης για Κατσαρόλες και Τηγάνια 28cm με λαβές μπαίνει και στο πλυντήριο πιάτων σε 3 χρώματα, Figuretta 5365
Figuretta 8341
6.90€

Καπάκι Σιλικόνης για Κατσαρόλες και Τηγάνια 28cm με λαβές μπαίνει και στο πλυντήριο πιάτων  σε 3 χρώματα, Figuretta 5365

Αυτό το καπάκι σιλικόνης θα σας προστατέψει από υγρά και καυτά μικροατυχήματα στην κουζίνα καθώς θα δώσει τέλος στα πιτσιλίσματα από τις κατσαρόλες και τα τηγάνια!

Aνθεκτικό στη θερμότητα, λαβές σιλικόνης, επίσης κατάλληλο για μαγείρεμα στον ατμό, στο πλυντήριο πιάτων.

Σε ποιον δε πιτσιλάει το νερό έξω από την κατσαρόλα την ώρα που βράζουν τα μακαρόνια, με αποτέλεσμα να χύνεται πάνω στο μάτι της κουζίνας και να δημιουργεί ατσαλιά; Ή ακόμα χειρότερα να σας πιτσιλάει και να σας καίει στο χέρι;
Το καπάκι σιλικόνης είναι η λύση για τέτοιες περιπτώσεις. Το νερό για τα ζυμαρικά ή τα λαχανικά, το γάλα, η σάλτσα ντομάτας ή οποιοδήποτε άλλο υγρό δε θα πετάγεται έξω από την κατσαρόλα ή το τηγάνι.

Πως λειτουργεί: Βασίζεται στο ειδικό αποσπώμενο εξάρτημα, που ρυθμίζει τον βρασμό και εμποδίζει την υπερχείλιση. Το μικρό άνοιγμα που αφήνει, επιτρέπει να εκτονώνεται η υψηλή πίεση του ατμού. Παράλληλα ο ατμός που συγκεντρώνεται στο εξάρτημα υγροποιείται και επιστρέφει στο σκεύος χωρίς να "χάνεται" η ποσότητα υγρού που απαιτείται για το μαγείρεμα.

Προστατευτείτε από καψίματα στα χέρια και από μικροατυχήματα που μπορεί να χαλάσουν τα σκεύη σας ή την κουζίνα σας.

Κατάλληλο για σκεύη με διάμετρο 16εκ.~28εκ.
Χρώματα: Κόκκινο, Μωβ, Πράσινο