10049
Λαβές στήριξης εδάφους για κάμψεις και push-ups, Muhler 104375
Muhler 8662
9.99€

Λαβές στήριξης εδάφους για κάμψεις και push-ups, Muhler 104375


Γυμνάστε το σώμα σας εύκολα και κυρίως με ασφάλεια χωρίς τραυματισμούς! Οι Λαβές στήριξης εδάφους για κάμψεις και push-ups σας βοηθούν να κάνετε κορμάρα με λίγα λεπτά την ημέρα!


Τα push-ups και οι κάμψεις θεωρούνται από τις βασικές ασκήσεις που χρειάζεται να κάνει κάποιος ακόμα και σε καθημερινή βάση. Οι λαβές στήριξης εδάφους για κάμψεις και push-ups είναι το ιδανικό βοήθημα για την απώλεια τραυματισμών του καρπού κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων ασκήσεων.


Από μεταλλική κατασκευή, οι λαβές στήριξης εδάφους για κάμψεις και push-ups  προσφέρουν μεγαλύτερη ευστάθεια και ασφάλεια, ειδικά σε άτομα χωρίς πολύ πείρα στη γυμναστική! Κάντε τα σετ των ασκήσεων, μεγαλύτερα «καθίσματα» που εγγυώνται καλύτερη εκγύμναση, από την άνεση του σπιτιού σας χωρίς να ξοδεύετε μια περιουσία στα γυμναστήρια για να «χτίσετε» κορμί! Δουλέψτε το σώμα σας με κάμψεις και push ups και γυμνάστε το άνω μέρος του κορμού σας με λίγα λεπτά ασκήσεων την ημέρα.


Δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη τοποθέτηση ούτε συναρμολόγηση, δεν καταστρέφουν το δάπεδο, ενώ διαθέτουν μαλακή επένδυση στην περιοχή των χεριών για να κάνετε τις ασκήσεις σας με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο τραυματισμού στις αρθρώσεις σας.