10015
Μηχάνημα εκγύμνασης 5 λεπτά άσκησης την ημέρα είναι αρκετά για σύσφιξη, ανόρθωση & αύξηση του όγκου του στήθους!
TV 4468
14.90€

Ανεξάρτητες πανεπιστημιακές έρευνες σε εκατοντάδες γυναίκες απέδειξαν ότι 5 λεπτά άσκησης την ημέρα με το Easy Curves είναι αρκετά για να επιτύχετε σύσφιξη, ανόρθωση και αύξηση του όγκου του στήθους, κάνοντας έτσι τις καμπύλες σας πιο ελκυστικές.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι με λίγα λεπτά γυμναστικής επί ένα μήνα επιτυγχάνεται η επέκταση της γραμμής του μπούστου περίπου 3 εκατοστά.
Το easy curves είναι προϊόν που υπόσχεται με άκρως φυσικό τρόπο να αντικαταστήσει τις δυσβάσταχτες οικονομικά χειρουργικές επεμβάσεις προσθετικής, με τις τυχόν παρενέργειές τους στην υγεία σας.

Το κλειδί της επιτυχίας του είναι ο ρυθμιζόμενος βαθμός δυσκολίας στο κέντρο του οργάνου και η παγκοσμίως κατοχυρωμένη πατέντα αντίστασης των λαβών και προς τις δύο κατευθύνσεις (μέσα - έξω) γυμνάζοντας την περιοχή του στήθους, των ώμων και των χεριών.
Έτσι επιτυγχάνετε το τέλειο μπούστο ανεβάζοντας το ηθικό και εκτοξεύοντας την γοητεία σας στα ύψη, εύκολα και γρήγορα.

Εσείς; Ακόμα θα ιδρώνετε και θα περνάτε τις ώρες σας μέσα στο γυμναστήριο ή θα προσθέσετε «πόντους» στη θηλυκότητά σας, μόνο με 5' λεπτά την ημέρα και μάλιστα, στην άνεση του σπιτιού σας;

Αφήστε πίσω τον χειμώνα και υποδεχθείτε το καλοκαίρι, ομορφότερη και ελκυστικότερη από ποτέ!

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και ένθετο με ασκήσεις.