10407
Συμπλήρωμα Διατροφής Fitness Pina Man 14 Φιαλίδια των 30ml!
OEM 6362
24.90€

PINA FITNESS MAN

Ξεχάστε τις πολύπλοκες και δύσκολες ασκήσεις και ακριβό εξοπλισμό γυμναστικής!

Δοκιμάστε το PINA FITNESS MAN, ένα φυσικό εκχύλισμα που δεν περιέχει θερμίδες, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες & πρόκειται να συγκρατήσει την όρεξή σας!

•Δεν περιέχει θερμίδες και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες.
• Επιταχύνει την καύση του λίπους σας και σας δίνει ένα αίσθημα πληρότητας.
• Εξασφαλίζει ότι θα μειώσει την όρεξή σας και ως εκ τούτου, πολύ λιγότερο να πάει τσιμπολόγημα.

Οφέλη Συστατικών:

Εκχύλισμα ανανά: ανανάς είναι γνωστός για την ικανότητά του να κάψετε λίπος και να καθαρίσει το σώμα. Επίσης φέρνει πολλή βιταμίνη C και βοηθά στη διαδικασία της πέψης.

Εκχύλισμα Αγκινάρας: άλλα γνωστά τρόφιμα στη διατροφή είναι επίσης ένα από τα πιο ευεργετικά για την υγεία. Η αγκινάρα καταφέρνει να αποφεύγεται η κατακράτηση υγρών, βοηθά την πέψη, προστατεύει το ήπαρ και μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Εκχύλισμα Μάραθο: η πιο γνωστή ιδιότητα του φυτού αυτού είναι η ικανότητά του να εμποδίζει την κατακράτηση υγρών εξαιτίας της διουρητικής του? αλλά επίσης βοηθά στην πρόληψη του μετεωρισμού και του κολικού.

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού: Το πράσινο τσάι είναι μια άλλη τακτική σε κάθε δίαιτα. Εκτός από την προσφορά των αντιοξειδωτικών, σας βοηθά να χάσετε βάρος, εμποδίζει την κατακράτηση υγρών και η τελευταία έρευνα δείχνει ότι ρυθμίζει επίσης τα επίπεδα χοληστερόλης.

Ingredients: water, pineapple concentrated juice, artichoke extract, apple cider vinegar, fennel extract, green tea extract, horsetail extract, hibiscus extract, guarana extract, inositol, pineapple aroma, senna extract, alder buckthorn extract, birch extract, cascara buckthorn extract, preservative (sodium benzoate, potassium sorbate), L-ascorbic acid (vitamin C), sweetener (sucralose), L-carnitine, L-methionine, thiamin hydrochloride (vitamin B1)