13864
Πλήρες Σύστημα Λεύκανσης White Light
TV White light
7.50€

White light

To White light είναι η λύση για να έχετε πάντα λευκά και λαμπερά δόντια και το πιο όμορφο χαμόγελο. Έχει αντίστοιχα αποτελέσματα λεύκανσης με αυτά της θεραπείας φωτός των οδοντιατρείων. Μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση σας, να σας χαρίσει ένα λαμπερό χαμόγελο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Με μόνο 10 λεπτά καθημερινής χρήσης θα έχετε θεαματικό αποτέλεσμα! Το White light έχει άμεσα αποτελέσματα και είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε γρήγορα την τέλεια εμφάνιση σε μια ξεχωριστή έξοδο αλλά και στην καθημερινότητα σας! Το σύστημα λεύκανσης White Light απομακρύνει γρήγορα τους επιφανειακούς λεκέδες και διεισδύει βαθιά για να διασπάσει τις χρωστικές ουσίες που έχουν επικαθήσει εσωτερικά!

Κάθε Πακέτο White Light Περιλαμβάνει:
Light Transmitter   Εκπέμπει φως που μαζί με το gel επιτυγχάνει τα επιθυμητά αποτελέσματα Advances dental tray Διάφανο δισκάκι τοποθέτησης gel 2 Σωληνάρια Λευκαντικού gel Βιβλιαράκι "Secrets To A Beautiful Smile" (Στα Αγγλικά)


Πώς Χρησιμοποιείτε:
Εφαρμόστε το Gel στο  Διάφανο δισκάκι.
Τοποθετείστε το  διάφανο δισκάκι στα δόντια σας και τον μεταδότη φωτός πάνω στο Δισκάκι
Πατήστε το κουμπί ώστε να ανάψετε τον μεταδότη φωτός
Περιμένετε 10 Λεπτά και δείτε την Διαφορά!!

Συστατικά:
γλυκερίνη, υπεροξείδιο του καρβαμιδίου, νερό, υπεροξείδιο του υδρογόνου, ποβιδόνη, πυρίτιο, καρβομερή, υδροξείδιο του νατρίου, φυσική γεύση, νατριούχος σακχαρίνη, αιθυλενοδιαμινοτετραοξικό οξύ, πράσινο της φθαλοκυανίνης.

Προειδοποιήσεις: Φυλάξτε σε δροσερό, στεγνό μέρος. Αποφύγετε επαφή με τα μάτια. Πιθανόν να προκύψει ευαισθησία στα δόντια. Κρατήστε μακριά από παιδιά. Δείτε στις εσώκλειστες οδηγίες για πλήρεις οδηγίες χρήσης και προειδοποιήσεις.