15991
Γυαλιά με led φωτισμό για Πάρτυ ΟΕΜ Luminous glasses SL-003
OEM SL-003
15.00€

Κεντρίστε το ενδιαφέρον όλων στο πάρτυ με τα γυαλιά που σας προσφέρει η onoffmarket μιας και διαθέτουν led φωτισμό που τα κάνουν ξεχωριστά.

Διαλέξτε ανάμεσα σε 8 διαφορετικά σχέδια που θέλετε να απεικονίζουν στο μπροστινό μέρος με δυνατότητα κίνησης χωρίς όμως να ενοχλούν τα μάτια.

Τα Luminous Glasses διαθέτουν led φωτισμό σε κόκκινο χρώμα στο μπροστινό του μέρος που με κουμπί στο σκελετό μπορείτε να ρυθμίσετε το εικονίδιο που θέλετε να προβάλετε μετατρέποντας τα γυαλιά σε φωτεινό σηματοδότη.

Διαθέτουν μεγάλες σχισμές για να μπορείτε να βλέπετε με άνεση αλλά και πλαστικό περίβλημα ώστε να προστατεύει τα μάτια από το φωτισμό.

Επιλέξτε ανάμεσα από 8 διαφορετικά κινούμενα εικονίδια όπως καρδούλα, βελάκια, έκρηξη, νεκροκεφαλές και πολλά άλλα. 

Τα SL-003 έχουν ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που προσφέρει μεγάλη αυτονομία αφού είναι ικανά να φωτίζουν για περισσότερο απο 6 ώρες με μια μόνο φόρτιση. Η μπαταρία έχει μεγάλη διάρκεια ζωής αφού ξεπερνά τους 500 κύκλους φόρτισης και φορτίζει με καλώδιο usb. 

Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό πλαστικό για να αντέχουν στις πτώσεις με ωραίο σχεδιασμό για να ταιριάζει σε κάθε μέγεθος.

Το προϊόν είναι πιστοποιημένο από όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς για την ασφαλή χρήση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά