15813
Συσκευή μασάς κεφαλής AcuBand Headache Relief Band
AcuBand Headache Relief Band
9.90€

Ανακουφίστε τους πονοκεφάλους σας αμέσως με το AcuBand που σας προσφέρει η onoffmarket. Είναι το νεότερο σύστημα acupressure που βοηθά στην ανακούφιση της έντασης και του στρες τοποθετόντας το στο κεφάλι αλλά και στον αυχένα. Διαθέτει διπλά μαξιλάρια acupressure που στοχεύουν τα σημεία ενεργοποίησης πονοκεφάλων γνωστά και ως οι υποκρυπταίοι μύες, αφαιρώντας νευρική ένταση χωρίς την ανάγκη για φαρμακευτική αγωγή.

Απαλλάξτε  τον εαυτό σας από πονοκεφάλους εύκολα με το AcuBand που σας φέρνει η onoffmarket. Απλά τυλίξτε το γύρω από το κεφάλι σας, σφίξτε τους ιμάντες για τέλεια πίεση και θα αισθανθείτε ανακούφιση σε λίγα μόνο λεπτά!

Το AcuBand έχει αποδειχθεί ότι ανακουφίζει από πονοκεφάλους και άγχος μιας και μια κλινική μελέτη αναφέρει ότι το 86,6% των χρηστών ισχυρίστηκε ότι αισθάνθηκε ανακούφιση σε λιγότερο από 2 λεπτά από τη χρήση του.

Το AcuBand είναι ένα σύστημα acupressure βασισμένο στη θεραπεία του πόνου γι' αυτό είναι σαν να έχετε έναν προσωπικό φυσιοθεραπευτή μαζί σας οπουδήποτε το χρειάστείτε.

ΟΦΕΛΗ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: