12752
Αποστειρωτής Ψηφιακών Συσκευών Με UV - Cell Phone UV Sterilizer!
ΟΕΜ 6127
10.80€

Αποστειρωτής Ψηφιακών Συσκευών Με UV - Cell Phone UV Sterilizer

Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι το smart phone σας, το mp3 player σας, τα ακουστικά και άλλες φορητές συσκευές έχουν περισσότερα μικρόβια και βακτήρια από το κάτω μέρος του παπουτσιού σας!

Σκεφτείτε το... το κινητό σας τηλέφωνο έρχεται σε επαφή με τα χέρια σας, το πρόσωπό σας, την αναπνοή σας πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Αποστειρωτής συσκευών με UV - cell phone UV sterilizer

Η συσκευή cell phone UV sterilizer εξουδετερώνει το 99,9% των μικροβίων που απειλούν τη ζωή και την υγεία μας, όπως Strep, E Coli, Salmonela, Η1Ν1, Listeria και Pseudomonas, εύκολα και γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια για τις αγαπημένες σας συσκευές.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία με ακτίνες UV , η συσκευή αυτή χρειάζεται λιγότερο από 5 λεπτά για να απολυμάνει το τηλέφωνό σας, ενώ αποφεύγετε τη χρήση χημικών καθαριστικών και spray που οξειδώνουν και σταδιακά καταστρέφουν τις συσκευές σας.

Η συσκευή είναι μικρή, διακριτική και πολύ κομψή, μπορεί να τοποθετηθεί στο γραφείο ή στο κομοδίνο και είναι εύκολη στη χρήση για να χρησιμοποιείται καθημερινά από όλη την οικογένεια. Κατάλληλο για κινητά τηλέφωνα, smart phones, ipods, iphones, mp3 players, ear duds.

Μπορούν να μπούν συσκευές διάστασης ύψος 12 εκ, πλάτος 7 εκ και πάχος 1,50 εκ