18206
Βούρτσα Σιλικόνης με Επιδερμικούς Ηχητικούς Παλμούς για Άψογο Καθαρισμό και Μασάζ Προσώπου Forever mini Fuchsia
OEM Forever mini
14.00€

H onoffmarket.gr σας φέρνει την βούρτσα σιλικόνης με επιδερμικούς ηχητικούς παλμούς για άψογο καθαρισμό και μασάζ προσώπου. Η συσκευή αυτή παρέχει μια βαθιά αλλά και απαλή δράση καθαρισμού, απομακρύνοντας αποτελεσματικά το make-up και τη βρωμιά και καθαρίζοντας εξαιρετικά τις λιπαρές επιδερμίδες, η οποία διοχετεύει ηχητικούς παλμούς στην επιφάνεια του δέρματος.

Κατάλληλο για χρήση με οποιοδήποτε καθαριστικό προσώπου, το δέρμα σας θα εξομαλυνθεί και θα εξευγενιστεί σε μόλις τρεις ημέρες! Μειώστε το μέγεθος των πόρων, εξαφανίστε ρυτίδες και κάντε απολέπιση του δέρματός σας, αποκαλύπτοντας μια ομαλότερη και πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Φτιαγμένο από σιλικόνη ποιότητας FDA, το προϊόν εφαρμόζει ήπια παλμούς στο δέρμα σας χρησιμοποιώντας χιλιάδες microfingers σιλικόνης, τα οποία κάνουν μασάζ τους μυς του προσώπου σας και απολέπιση ταυτόχρονα. Αυτή η συσκευή είναι φορητή ασύρματη και αδιάβροχη!

Οι ηχητικοί παλμοί υψηλής συχνότητας επιτρέπουν την απομάκρυνση των ρύπων, των ελαίων και των υπολειμμάτων μακιγιάζ. Οι παλμοί χαμηλής συχνότητας ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος σε περιοχές που τείνουν να κάνουν ρυτίδες, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για την αποκατάσταση της σταθερότητας και της ελαστικότητας του δέρματος!

Διαθέτει 1300 μη λειαντικά σημεία επαφής από σιλικόνη που διαμορφώνονται σε τρεις ζώνες για να ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος, με αποτέλεσμα να καθαρίζει τις βρωμιές από τους πόρους και να μειώνει τις ατέλειες. Είναι αδιάβροχη και επαναφορτιζόμενη, και με μόνο ένα λεπτό χρήσης κάθε πρωί και βράδυ θα σας έχετε ένα πιο καθαρό και λαμπερό δέρμα!

Αυτή, είναι μια καινοτόμος συσκευή καθαρισμού προσώπου που κατευθύνει τους παλμούς μέσω μιας εξαιρετικά υγιεινής βούρτσας σιλικόνης. Είναι μικρή και επαναφορτιζόμενη, για να την έχετε μαζί σας στα ταξίδια σας και όπου αλλού  πάτε!
 


Χαρακτηριστικά:

 

3 Ζώνες Βουρτσίσματος:

Είναι κατάλληλο για καθαρισμό κάθε τύπου δέρματος, καθώς η βούρτσα αυτή διαθέτει….