18197
Κάθισμα Ανατομικό Μασάζ 5 Σημείων με Θερμαινόμενη Πλάτη - Robotic Cushion Massage JB-100B
OEM JB-100B
39.90€

Η onoffmarket σας φέρνει το θερμαινόμενο κάλυμμα JB-100B που κάνει και μασάζ, κατάλληλο για κάθε κάθισμα αυτοκινήτου και πολυθρόνας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και στο σπίτι σας αφού διαθέτει προσαρμογέα για να λειτουργεί είτε με φορτιστή αυτοκινήτου είτε με την πρίζα του σπιτιού σας.
Διαθέτει 5 διαφορετικές λειτουργίες μασάζ και έντασης όπως και 8 επιλεκτικές ζώνες όπου παρέχει ένα χαλαρωτικό μασάζ με δόνηση που βοηθά στην καταπολέμηση του στρες, στην ανακούφιση των πόνων αλλά και την εξάλειψη της κούρασης. Ικανό να παράγει καταπληκτική θερμότητα που ξεκινά από την περιοχή της μέσης με αποτέλεσμα να χαλαρώνει τους μυς της πλάτης και να ζεσταίνει σιγά σιγά όλο το σώμα.
Διαθέτει τηλεχειριστήριο για δυνατότητα επιλογής προγράμματος, αυξομείωση θερμότητας, λειτουργίες αυτόματης απενεργοποίησης κτλ. Ανθεκτικό πλεκτό ύφασμα για μεγάλη αντοχή όπως και μαλακό σφουγγάρι στο εσωτερικό του για τέλεια εφαρμογή. Το θερμαινόμενο κάθισμα μασάζ που σας φέρνει η onoffmarket είναι κατάλληλο για κάθε αυτοκίνητο και απαραίτητο για κάθε επαγγελματία οδηγό.


Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά