18179
Ηλεκτρονικός Κουμπαράς με Κωδικό Ασφαλείας mini ATM
OEM mini ATM
13.02€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει τον  ηλεκτρονικό κουμπαρά – χρηματοκιβώτιο με κωδικό ασφαλείας που δέχεται κέρματα και χαρτονομίσματα στην ειδική σχισμή του, τα αναγνωρίζει και ανάβει ένα πράσινο φως. Κάθε φορά που εισάγετε στον ηλεκτρονικό κουμπαρά – χρηματοκιβώτιο ένα λάθος συνδυασμό, ανάβει ένα κόκκινο φως ενώ ταυτόχρονα ακούγεται ηχητικό μήνυμα στα αγγλικά «Sorry, please try again».
Αντίθετα όταν εισαχθεί ο σωστός κωδικός ασφαλείας, ανάβει ένα πράσινο φως και έχετε έτσι την δυνατότητα να γυρίσετε τον μοχλό και να ανοίξετε το κουμπαρά-χρηματοκιβώτιο.
Κάθε φορά που ανοίγει το πορτάκι του κουμπαρά ακούγεται ένας ήχος βομβητή, δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να γνωρίζετε εάν κάποιος οικείος έχει υποκλέψει τον κωδικό και τον έχει ανοίξει.
Ο κουμπαράς-χρηματοκιβώτιο ανοίγει με ηλεκτρονικό συνδυασμό, οπότε μπορείτε κατά διαστήματα να μετράτε τις αποταμιεύσεις σας χωρίς να τον καταστρέψετε.
Ιδανικό δώρο για τα παιδιά ώστε να μάθουν από μικρά την αξία της αποταμίευσης, με ευχάριστο τρόπο.
Διαθέτει ειδική σχισμή στο επάνω μέρος με ανιχνευτή για εύκολη εισαγωγή των χαρτονομισμάτων και άλλη σχισμή για εισαγωγή κερμάτων.
Πρωτότυπος κουμπαράς για τους φίλους της αποταμίευσης.
Κρατήστε ασφαλή τα κέρματα και τα χαρτονομίσματά σας, στον πρωτότυπο κουμπαρά χρηματοκιβώτιο.
Διαθέτει μοχλό για άνοιγμα του κουμπαρά.

Χαρακτηριστικά:
Διαστάσεις: 13,5 εκ. x 12,5 εκ. x 19 εκ.
Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑ ( δεν περιλαμβάνονται).


Διαθέσιμο σε Μαύρο χρώμα.