18091
Ηλεκτρικός Πολυκόφτης - Μπλέντερ Multi χωρητικότητας 2000ml, 300W Sokany SK-7006
SOKANY SK-7006
25.59€

H onoffmarket.gr σας φέρνει  τον ηλεκτρικό πολυκόφτη - Μπλέντερ Multi χωρητικότητας 2000ml, Sokany SK-7006 με αντιολισθητική βάση για την κουζίνα. Η μηχανή έχει ένα νέο σχέδιο, συμπαγές και μοντέρνο για να βοηθήσει τους χρήστες εύκολα να μεταφέρουν και να καθαρίσουν.

Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με 2 λεπίδες λείανσης ταυτόχρονα με δύναμη 300W μπορεί να αλέσει τα φρούτα και τα κρέατα, ακόμη και να αλέσει πολύ καλά τα καρύδια. Η μηχανή έχει ένα απλό μηχανισμό, πιέστε ακριβώς το καπάκι κάτω για να αλέσει, και ασφαλές και πρακτικό. 

Ο πολυκόφτης συνδυάζει πολλές λειτουργίες σε ένα προϊόν, μπορείτε να αντικαταστήσετε πολλές συσκευές στο σπίτι σας, όπως μπλέντερ, μύλος κρέατος, μύλος σιτηρών, μύλος πάγου και άλλα

Η τεχνολογία προέρχεται από την Ιαπωνία, η ποιότητα σας είναι εξασφαλισμένη, με το σύστημα κινητήρα των ευρωπαϊκών προτύπων, η ομαλή μηχανή λειτουργίας έχει λιγότερο θόρυβο και ειδικά με μια ισχυρή δύναμη των 300W, για λείανση σας πιο γρήγορα και να εξοικονομήσετε περισσότερο χρόνο.

Λειτουργικό σύστημα: Το μηχάνημα λειτουργεί απλά, διαθέτει λειτουργίες για τα τρόφιμα για να αλέσει. Απλά πατήστε το καπάκι κάτω και το μηχάνημα έχει αλέσει, εξαιρετικά απλά και γρήγορα.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Ισχύς: 300 W
Χωρητικότητα δεξαμενής: 2 λίτρα
Ταχύτητα: 2 ταχύτητες
Ταχύτητα κινητήρα: 8000 rpm
Ένταση: 220-240 AC
Συχνότητα: 50/60 Hz
Λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα
Μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο πιάτων
Εύκολος καθαρισμός 
Εύκολος στην αποθήκευση χάρη στο συμπαγές μέγεθος