18037
Φορητός Αποστειρωτής & Power Bank 6000mAh - Awei P18K Λευκό Συσκευή Αποστειρωτής με Υπεριώδη Ακτινοβολία UVC - Disinfection Sterilization Light
AWEI P18K
20.60€

Φορητός Αποστειρωτής & Power Bank 6000mAh - Awei P18K Λευκό Συσκευή Αποστειρωτής με Υπεριώδη Ακτινοβολία UVC - Disinfection Sterilization Light

 

Power Bank - φορητή μπαταρία χωρητικότητας 6000mAh και Αποστειρωτής με Υπεριώδη Ακτινοβολία UVC. Ένα απαραίτητο gadget για την καθημερινότητα, αλλά και τα ταξίδια και εκδρομές για να μην εξαντλείται ποτέ η μπαταρία της συσκευής σας.
 

Απολύμανση, εύκολα και γρήγορα, όπου και αν βρίσκεστε, Αποστειρώστε κάθε επιφάνεια, κάθε αντικείμενο, υφασμάτινο, μεταλλικό ή πλαστικό! 
 

Έξυπνη Φορητή συσκευή UV αποστείρωσης, η οποία εγγυάται ότι σκοτώνει το 99% των ακάρεων και μικροοργανισμών. 
 

Απολυμάνετε και αποστειρώστε τις συσκευές σας, όπως κινητά, tablets, gps αλλά και τα αξεσουάρ σας. Καθαρίστε τις επιφάνειες και τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας, το γραφείο σας και κάθε κοινόχρηστο χώρο. 
 

Χρησιμοποιείται ευρέως για το σπίτι, το γραφείο, το ξενοδοχείο, το σχολείο, σε καφετέριες και χώρους εστίασης.

Χαρακτηριστικά προιόντος:
 


Τρόπος χρήσης:

Τοποθετήστε τη λάμπα απολύμανσης σε απόσταση από 1 έως 5 εκατοστά από το αντικείμενο αποστείρωσης. Ο χρόνος που πρέπει να χρησιμοποιήσετε την λάμπα UV για να αποστειρώσει, είναι από 3 δευτερόλεπτα μέχρι και 3 λεπτά για καλύτερη αποστείρωση, ανάλογα φυσικά με την σύσταση του αντικειμένου και το ποσοστό έκθεσής του σε ιούς και μικρόβια.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η λάμπα ΔΕΝ πρέπει να έρχεται σε απευθείας επαφή με τα μάτια.