17950
Σανίδα push ups διαφορετικών λαβών αναδιπλούμενη Foldable Push Up JT-006
OEM JT-006
11.99€

H onoffmarket.gr σας φέρνει την αναδιπλούμενη Σανίδα push ups διαφορετικών λαβών Foldable Push Up JT-006.
 

Η σανίδα push up με διαφορετικές λαβές, θα απογειώσει την γυμναστική σας. Προπονήστε σχεδόν όλο το άνω μέρος του σώματός σας και φτάστε στα άκρα, μόνο με ένα όργανο γυμναστικής, πολύ απλά, και στο χώρο σας!

Ένα εκπληκτικό όργανο γυμναστικής που θα αλλάξει άμεσα το σώμα και τη ζωή σας! Γρήγορα, αποτελεσματικά και όπου εσείς θελήσετε. Ιδανικό για όργανο γυμναστικής ταξιδιού, για να μην χάσετε την φόρμα σας. 

 

Μια σανίδα, επιστημονικά μελετημένη από έμπειρους γυμναστές, που θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε πραγματικά το σώμα σας.

Η αναδιπλούμενη σανίδα push up board με διαφορετικές λαβές, θα απογειώσει τη γυμναστική σας.

Η σανίδα για push up διαθέτει 2 λαβές γυμναστικής push ups και 10 διαφορετικές θέσεις στις οποίες κουμπώνουν για να γυμνάσουν ξεχωριστή μυϊκή ομάδα. Κάντε εκρηκτικά super sets και δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Προσφέρουν την ιδανική στήριξη ώστε να επιτύχετε μεγαλύτερη βύθιση και σας βοηθούν στην σωστή εκγύμναση και ολοκληρωμένη κίνηση των ασκήσεων πιέσεων στήθους, ώμων, τρικέφαλων.
 

Εργονομικά σχεδιασμένη κατασκευή για αποφυγή πιθανών τραυματισμών. Επίσης, διαθέτουν αντιολισθητική λαβή για να μην γλιστρούν.
 

Γυμνάστε εύκολα και γρήγορα στο χώρο σας, πλάτη, στήθος δικεφάλους και τρικεφάλους.
 

Χαρακτηριστικά προιόντος: