17769
Αδιάβροχο Θερμόμετρο ρολόι χειρός μεγάλης ακρίβειας Temperature Smart bracelet V8
OEM V8
16.90€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει το Αδιάβροχο Θερμόμετρο- ρολόι χειρός μεγάλης ακρίβειας, Temperature Smart bracelet V8.

Λόγω των ημερών η ανησυχία για την υγεία μας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και το να έχουμε συνέχεια ένα θερμόμετρο μαζί μας δεν είναι το ιδανικό. Γι' αυτό το λόγο σας έχουμε τη λύση. Το έξυπνο ρολόι χειρός- θερμόμετρο!

Το ρολόι χειρός με ένδειξη θερμοκρασίας είναι η ιδανική λύση για να βλέπετε όσο συχνά θέλετε την θερμοκρασία του σώματος, χωρίς να αισθάνεστε άσχημα ότι σας κοιτούν. 

Εργονομικός σχεδιασμός, ελαφρύς και ανθεκτικός σκελετός, αυτό το ρολόι είναι πολύ άνετο στη χρήση. Με οθόνη LED για ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας με υψηλή αντίθεση.

Με το smart bracelet οι δυνατότητες μέτρησης είναι πολλές:


Με αδιάβροχη απόδοση IP68, μπορείτε να το φοράτε ακόμη και όταν πλένετε τα χέρια σας!

Η συσκευασία περιλαμβάνει το ρολόι-θερμόμετρο και USB καλώδιο φόρτισης.

Χαρακτηριστικά προιόντος:

 

Σημ1: Το ρολόι μετράει την θερμοκρασία στην επιφάνεια του δέρματος στο χέρι, ένα σημείο του οποίου η θερμοκρασία επηρεάζεται από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Επομένως είναι πιθανόν να υπάρχουν αποκλίσεις στις ενδείξεις, οι οποίες ωστόσο δεν θα εμποδίσουν στο να παρατηρήσετε κάποια μεγάλη διαφορά (αύξηση) στην θερμοκρασία σας.

Σημ2: Για σωστότερες μετρήσεις θα πρέπει να το φοράτε όλη μέρα, για να μπορέσει ο αισθητήρας να προσαρμοστεί στην θερμοκρασία του σώματος. Δεν λειτουργεί σαν κοινό θερμόμετρο, που μπορεί να μετρήσει άμεσα την θερμοκρασία σας.

Σημ3: Το ρολόι δεν θεωρείται και δεν μπορεί να αντικαταστήσει ιατρική συσκευή.