17744
Κρυφή κάμερα σε γυαλιά για καταγραφή εικόνας και ήχου με ανάλυση 1080p, MicroSD
OEM on-17744
24.99€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει τα Γυαλιά Μυωπίας με κρυφή κάμερα για καταγραφή εικόνας και ήχου με ανάλυση 1080p, MicroSD.
 

Τα γυαλιά με κρυφή κάμερα και μικρόφωνο σας προσφέρουν συνεχόμενη εγγραφή βίντεο, χωρίς έξτρα καλώδια ή άλλες συσκευές επάνω σας, ώστε να κινηματογραφείτε οπουδήποτε εσείς κοιτάτε!

Με ανάλυση 1920x1080p, αυτό το ζευγάρι spy camera γυαλιών, σας δίνει την δυνατότητα να γράφετε εξαιρετικής ποιότητας βίντεο, είτε σε φωτεινούς είτε σε χαμηλού φωτισμού χώρους. Με φοβερή ποιότητα φωτογραφιών όταν χρησιμοποιείται σαν φωτογραφική μηχανή (Snapshot Mode)

Τα αρχεία βίντεο αποθηκεύονται σε κάρτα μνήμης micro SD (δεν περιλαμβάνεται),  μέχρι 32gb χωρητικότητα. Ο τύπος των αρχείων είναι .AVI και μπορείτε να τα μεταφέρετε στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB που βρίσκεται στην συσκευασία.


Λειτουργία:


Τώρα βιντεοσκοπείτε έγχρωμα, σε εξαιρετική ποιότητα, υψηλής ευκρίνειας βίντεο και ήχο. Όπου κοιτάτε, εγγράφεται στην memory card. 

Η συσκευασία περιλαμβάνει τα γυαλιά, πανάκι καθαρισμού, καλώδιο USB και οδηγίες χρήσης στα Αγγλικά.


Χαρακτηριστικά προιόντος:
 Προσοχή!

Μην το χρησιμοποιείτε για κακόβουλες πράξεις! Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς όπως την ασφάλεια του σπιτιού σας, της περιουσίας σας και της οικογένειας σας. Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για αθέμιτους - παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.