17742
Επαγγελματικός Αποστειρωτής - Κλίβανος 13W με Ακτίνες UV Υπεριώδη Ακτινοβολία - 6,5ltr ΚΗ-ΜΤ508Α
OEM KH-MT508A
36.24€

H onoffmarket.gr σας φέρνει τον επαγγελματικό Αποστειρωτή - Κλίβανο 13W με Ακτίνες UV Υπεριώδη Ακτινοβολία - 6,5ltr ΚΗ-ΜΤ508Α.
 

Για άριστη απολύμανση εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και κυρίως οικονομικά εμπιστευτείτε τον επαγγελματικό κλίβανο υψηλής ποιότητας ΚΗ-ΜΤ508Α!
 

Με ενσωματωμένη λάμπα UV υπεριώδους ακτινοβολίας, ο επαγγελματικός αποστειρωτής θα καταστρέψει γρήγορα κάθε μικροοργανισμό, διευκολύνοντας την αποστείρωση διαφόρων τύπων εργαλείων.

Κομψή και ανθεκτική κατασκευή. Πολύ χαμηλή κατανάλωση.

Αποτελεσματικός αφού σε 15 λεπτά αποστείρωσης, σκοτώνει το 95% των επιβλαβών βακτηριδίων. Με ενσωματωμένο timer από 5 έως 60 λεπτά, μπορείτε να ρυθμίσετε πληθώρα προγραμμάτων.

Μετά τη διαδικασία απολύμανσης, τα αποστειρωμένα εργαλεία μπορούν να διατηρούνται έτοιμα προς χρήση για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της απολύμανσης, δεν παράγεται θερμότητα.
 
Διαθέτει αυτόματη απενεργοποίηση και αισθητήρα ασφαλείας, ώστε αν κατά τη διάρκεια της αποστείρωσης ανοιχτεί κατά λάθος το πορτάκι, η λειτουργία διακόπτεται αυτόματα.
 
Κατάλληλο για όλα τα υλικά (πλαστικό, μέταλλο, κλπ). Απολυμάνετε εύκολα και γρήγορα, μεταλικά και πλαστικά εργαλεία, όπως χτένες, κοσμήματα, κινητά, πορτοφόλια, μαχαίρια, πιρούνια και κουζινικά, τσιμπιδάκια και άλλα αντικείμενα.
 
Ιδανικός για επαγγελματίες όπως κομμωτές, αισθητικούς, μανικιουρίστες κα.Χαρακτηριστικά προιόντος: