17689
Αναδιπλούμενη Σανίδα Push Ups 32 Διαφορετικών Λαβών Complete push up training system
OEM on-17689
24.30€

H onoffmarket.gr σας φέρνει την ολοκληρωμένη Αναδιπλούμενη Σανίδα Push Ups Διαφορετικών Λαβών - Complete push up training system.
 

Η σανίδα push up με διαφορετικές λαβές, θα απογειώσει την γυμναστική σας. Προπονήστε σχεδόν όλο το άνω μέρος του σώματός σας και φτάστε στα άκρα, μόνο με ένα όργανο γυμναστικής, πολύ απλά, και στο χώρο σας!

Ένα εκπληκτικό όργανο γυμναστικής που θα αλλάξει άμεσα το σώμα και τη ζωή σας! Γρήγορα, αποτελεσματικά και όπου εσείς θελήσετε. Ιδανικό για όργανο γυμναστικής ταξιδιού, για να μην χάσετε την φόρμα σας. 

 

Μια σανίδα, επιστημονικά μελετημένη από έμπειρους γυμναστές, που θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε πραγματικά το σώμα σας.
 

Η σανίδα διαθέτει 2 λαβές push ups και 32 διαφορετικές θέσεις, στις οποίες κουμπώνουν για να γυμνάσουν ξεχωριστή μυική ομάδα κάθε φορά. Οι λαβές διαθέτουν αντιολισθητική λαβή για να μην γλιστρούν.

Πραγματοποιήστε όσα σετ χρειάζεστε στις ίδιες θέσεις ή κάνετε εναλλαγές για καλύτερα αποτελέσματα. Με μια συσκευή και με μια άσκηση θα γυμνάσετε εύκολα και γρήγορα στον χώρο σας, πλάτη, στήθος δικεφάλους και τρικεφάλους. Κάντε εκρηκτικά super sets και δείτε άμεσα αποτελέσματα.

 

Προσφέρουν την ιδανική στήριξη, ώστε να επιτύχετε μεγαλύτερη βύθιση και σας βοηθούν στην σωστή εκγύμναση και ολοκληρωμένη κίνηση των ασκήσεων πιέσεων στήθους, ώμων, τρικέφαλων.


Εργονομικά σχεδιασμένη κατασκευή για αποφυγή πιθανών τραυματισμών.
 

Χαρακτηριστικά προιόντος: