17675
Φλόγιστρο Αερίου Μαγειρικής- Ζαχαροπλαστικής 1300C TURBO TORCH OL-600
OEM OL-600
24.00€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει Φλόγιστρο Αερίου Μαγειρικής- Ζαχαροπλαστικής 1300C TURBO TORCH OL-600.

Ετοιμάστε ασυναγώνστα πιάτα και δώστε την πινελιά που χρειάζεται με το φλόγιστρο OL-600.

Με κομψό σχεδιασμό, διαθέτει αντιολισθητική πλαστική επένδυση για ευκολότερη χρήση, μεταλλική κατασκευή και βάση κατασκευασμένη από αντικολλητικό πλαστικό. Ιδανικό για καραμελοποίηση ζάχαρης, κρεμ μπρουλέ, τσιγάρισμα λαχανικών και κρέατος, αλλά και για αποστείρωση μετάλλων, λύγισμα χαλκοσωλήνων και άλλα .

Μπορείτε να ξαναγεμίσετε το φλόγστρο, το οποίο λειτουργεί με φυσικό αέριο. Η διαδικασία είνα απλή: Γεμίζει όπως οι αναπτήρες από φιάλη υγραερίου.

Η φλόγα και το αέριο, καθώς και η εισαγωγή αέρα μπορεί να ρυθμιστεί και φθάνει του 1300 βαθμούς κελσιου. Διαθέτει επίσης μια βαλβίδα γεμίσματος γκαζιού στο κάτω μέρος.Χαρακτηριστικά προιόντος:
 


 

Σημεώση 1: Η φιάλη δεν περιλαμβάνεται. Μπορείτε να προμηθευτείτε σε περίπτερα, ψιλικατζίδικα, super market, καταστημάτων χρωμάτων και σιδερικών.


Σημείωση 2: Να φυλάσσεται μακρυά από παιδιά. Η σύνθεση του προϊόντος είναι από καθαρό αλουμίνιο 99,5% το οποίο είναι πολύ καλός αγωγός της θερμότητας και του ηλεκτρισμού. Σε αυτή τη μορφή, είναι κατάλληλο για να έρχεται σε επαφή με τρόφιμα.