17634
Συσκευή καθαρισμού προσώπου & σμήγματος με αναρρόφηση 4 σε 1 Kemei KM-1867 White Silver
KEMEI KM-1867
12.50€

H onoffmarket.gr σας φέρνει τη συσκευή καθαρισμού προσώπου και σμήγματος με αναρρόφηση 4 σε 1 της Kemei KM-1867 Black Head Cleaning.

Η KM-1867 διαθέτει 4 εναλλάξιμες άκρες με 4 διαφορετικές λειτουργίες. Ενσωματώνει λειτουργία απολέπισης, σύσφιξης και καθαρισμό του προσώπου σας, ενώ προσφέρει και σωστό καθαρισμό αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα και την ακμή αποτελεσματικά!

 

Διαθέτει πέντε επίπεδα λειτουργίας, που το καθιστούν ιδανικό για διαφορετικό τύπο δέρματος.
 

Επαναφορτιζόμενη συσκευή μέσω καλωδίου USB για να μπορείτε να την έχετε μαζί σας, όποτε τη χρειαστείτε. 

Λειτουργίες:

  1. Απολέπιση δέρματοςΗ άκρη απολέπισης παρέχει μια μη επεμβατική θεραπεία που τρίβει το ανώτερο στρώμα του δέρματος και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα. Κάνει το δέρμα πιο ομαλό, με πιο εκλεπτυσμένη υφή, και πιο σφριγηλό προσφέροντας τόνωση και φυσική ανανέωση των κυττάρων σας.
  2. Σύσφιξη προσώπου: Το σύστημα σύσφιξης κενού δημιουργεί μια απαλή διέγερση-μασάζ, διεγείρει τη μικροκυκλοφορία.
  3. Βαθύς καθαρισμός πόρων: Μοναδικός σχεδιασμός μικρής στρογγυλής τρύπας, καταπολεμά την ακμή, τα μαύρα στίγματα και τη βρωμιά μέσα στους πόρους, καθαρίζει σε βάθος και αποτρέπει την επανεμφάνιση τους.
  4. Αφαίρεση ρυτίδωνΜοναδικός σχεδιασμός μικρών ελλειπτικών οπών, δημιουργεί απαλό μασάζ με βαθιά επίδραση στο βαθύ δέρμα και απομακρύνει τις ρυτίδες.
 

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

 

Προσοχή: Για λόγους υγιεινής, το προϊόν δεν επιστρέφεται ούτε αντικαθίσταται εφόσον ανοιχτεί η συσκευασία του ή χρησιμοποιηθεί.