17601
Ασύρματη ρομποτική κάμερα IP Onvif YY HD WiFi Audio
OEM YYZ100SS-XF
45.00€

H onoffmarket.gr σας φέρνει την ασύρματη κάμερα IP Onvif YY HD WiFi Audio.

Eίναι μια κάμερα ημέρας / νύχτας, που συνδέεται εύκολα στο WiFi για απομακρυσμένη προβολή, smartphones και tablets. Με ενσωματωμένο Wi-Fi για να μην βάζετε προεκτάσεις καλωδίων, όπως και ethernet θύρα.

Έχει νυχτερινή παρακολούθηση IR με ανίχνευση έως και 10 μέτρα,  και H.264 συμπίεση βίντεο για υψηλής ποιότητας εικόνα.

Τρόπος σύνδεσης:

Αυτή η ασύρματη ρομποτική κάμερα είναι ένα αυτόνομο σύστημα παρακολούθησης, το οποίο δε χρειάζεται υπολογιστή, ούτε κάποιο ειδικό εξοπλισμό.

Ενσωματώνει υπέρυθρα LED για παρακολούθηση και τη νύχτα με θέαση μέχρι και 10 μέτρα. Έτσι, σας δίνει τη δυνατότητα για 24 ωρη παρακολούθηση, ακόμα και στο σκοτάδι!

Ο ρομποτικός μηχανισμός της επιτρέπει περιστροφή σε οριζόντιο και κάθετο άξονα, εξασφαλίζοντας απόλυτη παρακολούθηση του χώρου σας. Περιστρέψτε την κάμερα μέσα από τα πλήκτρα του κινητού σας τηλεφώνου, απομακρύνοντας κάθε έγνοια για την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Επιπλέον μπορεί να πραγματοποιήσει συμπίεση εικόνας: H.264 για μεταφορά 60% λιγότερων δεδομένων σε σχέση με την κωδικοποίηση MJPEG, συνεπώς απαιτεί μικρότερο χώρο αποθήκευσης στο δίσκο, διατηρώντας την ίδια ποιότητα).

Η τοποθέτησή της μπορεί να γίνει σε τοίχο ή οροφή εσωτερικού χώρου

Συμβατή με λογισμικό ios και Android. 

 

Η συσκευασία περιλαμβάνει:


Χαρακτηριστικά προιόντος:

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: