17573
Φορητό Ηχοσύστημα Bluetooth USB/SD Karaoke Mp3 Player – Multimedia Speaker MK-B28
OEM MK-B28
79.40€

H onoffmarket.gr σας φέρνει το φορητό ηχοσύστημα Bluetooth USB/SD Karaoke Mp3 Player – Multimedia Speaker HMIK MK-B28.

Δυνατό ηχείο με ενσωματωμένο ενισχυτή 100Watt PMPO, woofer 5,2’’, USB/SD Player, FM Radio και δυναμικό μικρόφωνο.

 

Με το MK-B28 μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική μέσω microSD και USB memory sticks, αλλά και μέσω ψηφιακού ραδιοφωνικού δέκτη FM.
 

Συνδέεται ενσύρματα με κάθε συσκευή που διαθέτει έξοδο ήχου, όπως τηλεόραση, DVD player, MP3 Player, κινητά τηλέφωνα και smartphones, iPod, iPad, tablets και ηλεκτρονικoύς υπολογιστές και χρησιμεύει σαν εξωτερικό ηχείο.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως ενισχυτής κιθάρας, γιατί περιλαμβάνει και ειδική είσοδο GUITAR IN σε καρφί 6,3mm.


Επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας και ως σύστημα καραόκε κάνοντας μίξη κάθε πηγής ήχου (SD card, USB, line in, bluetooth) με το δυναμικό μικρόφωνο που περιλαμβάνει και αναπαράγει δυνατά και καθαρά μουσική και φωνητικά. Παράλληλα, σας δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης και επιπλέον μικροφώνων μέσω των παρεχόμενων εισόδων Mic in (3,5mm).

 

Χωρίς τον περιορισμό των καλωδίων, μπορείτε να το τοποθετήσετε όπου θέλετε στο χώρο με μέγιστη εμβέλεια έως και 10 μέτρα.
 

Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου μεγάλης χωρητικότητας για να λειτουργήσει όπου το χρειάζεστε και να το έχετε μαζί σας όπου και αν βρεθείτε χωρίς ανάγκη ρεύματος.
 

Επιπλέον έχει τη δυνατότητα να καταγράφει και να μαγνητοφωνεί. Εγγραφή γίνεται μόνο από μία πηγή κάθε φορά. Δε μιξάρει κατά τη διάρκεια της εγγραφής.
 

Είναι μικρό και φορητό, εξαιρετικά ανθεκτικό με ελαστική επένδυση και περιλαμβάνει και λουράκι στήριξης για τον ώμο.

Με πολλές δυνατότητες αυτό το ηχείο Bluetooth είναι έτοιμο να σας καταπλήξει!


Χαρακτηριστικά προϊόντος:
 

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά: