17565
Αδιάβροχο Ηλιακό Επιτοίχιο Φωτιστικό COB LED - Προβολέας Ασφαλείας Τοίχου με Ανιχνευτή Κίνησης & Αισθητήρα Νυκτός / Φωτοκύτταρο - Solar Led Light
OEM 15100-17
15.40€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει το αδιάβροχο ηλιακό επιτοίχιο φωτιστικό COB LED - Προβολέας ασφαλείας τοίχου με ανιχνευτή κίνησης, αισθητήρα νυκτός και φωτοκύτταρο - Solar Motion sensor light.
 

Αυτό το αδιάβροχο ηλιακό επιτοίχιο φωτιστικό με φωτοκύτταρο είναι ένα πρακτικό, δυνατό φως με 2 μεγάλα COB LED ~350 Lumens εξωτερικού χώρου, το οποίο λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, ενώ παράλληλα παρέχει τον απαραίτητο φωτισμό στους χώρους που εσείς θα επιλέξετε!
 

Το ηλιακό πάνελ είναι εξελιγμένης τεχνολογίας, εξοπλισμένο με microchip νέας γενιάς για ταχύτερη φόρτιση και υψηλή ισχύ.
 

Ο αισθητήρας κίνησης που διαθέτει, μπορεί να εντοπίσει κίνηση σε απόσταση περίπου 4-6m και σε γωνία μέχρι και 120 μοίρες από το σημείο στήριξής του!
 

Διαθέτει και αισθητήρα φωτισμού / νυχτός - φωτοκύτταρο,  ώστε να λειτουργεί μόνο κατά την διάρκεια της νύχτας. Ανάβει μόνο όταν εντοπίσει κίνηση και σβήνει μετά από λίγη ώρα. Έτσι δεν θα καταναλώνει όλη την μπαταρία μέσα στο βράδυ αλλά παράλληλα θα φωτίζει μόνο όταν χρειαστεί.
 

Με δυνατότητα να λειτουργήσει και ως ένα αντικλεπτικό μέσο, λόγω του φωτισμού μόλις εντοπίσει κίνηση.Εύκολη εγκατάσταση με δυο βίδες και δύο ούπα που περιλαμβάνονται στην συσκευασία. Τοποθετήστε το πάνελ σε σημείο με όσο το δυνατόν περισσότερη ηλιακή ακτινοβολία.
 

Ιδανικό για εξωτερικούς χώρους, όπως την εξώπορτα, το γκαράζ, τις σκάλες, τον κήπο, τις βεράντες, κ.α. καθώς δεν χρειάζεται ρεύμα ή μπαταρίες για τη λειτουργία!


Χαρακτηριστικά προιόντος: