17564
Ανατομικοί πάτοι για άντρες Heavy duty support, μάκρους 28 εκατοστών L007
OEM L007
5.93€

Η onoffmarket σας φέρνει τους ορθωτικούς, ανατομικούς πάτους για αρθρίτιδα, Shock Guard, και άνδρες, για όλη την ημέρα.


Οι νέοι πάτοι Shock Guard χαρίζουν άνετα και ξεκούραστα πόδια, καθώς έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να κατανέμουν το βάρος ισομερώς σε όλη την επιφάνεια του πέλματος και να  το ευθυγραμμίζουν σωστά στο έδαφος, δίνοντας στα πόδια σας στήριξη και σταθερότητα, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό επιθεμάτων gel που διαθέτουν. 

Το περπάτημα και οι καθημερινές δραστηριότητες αυξάνουν ιδιαίτερα την πίεση στα πόδια, με αποτέλεσμα να τα αισθανόμαστε «βαριά» και κουρασμένα στο τέλος της ημέρας. Η διπλή επίστρωση τζελ των νέων ανατομικών πάτων Shock Guard, έχει αποδειχτεί ότι απορροφάει αποτελεσματικά τους κραδασμούς που προκαλούνται από το περπάτημα, βοηθώντας έτσι στη μείωση της πίεσης που ασκείται στα πόδια. 


Έχουν κατασκευαστεί από αφρούς πολυορεθάνης και πολυπροπυλενίου, βοηθώντας την αναδιάταξη του σώματος, διορθώνοντας τη στάση που στεκόμαστε, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην πρόληψη του υπερπρηνισμού, στην περίπτωση που το βάρος του ποδιού στρέφεται προς το εσωτερικό.

Οι ανατομικοί πάτοι Shock Guard ανακουφίζουν τους πόνους από τον αστράγαλο, τη μέση, το γόνατο, την πλάτη, τη φτέρνα και την καμάρα.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε είδος καθημερινού παπουτσιού και είναι κατάλληλοι για καθημερινές δραστηριότητες όπως περπάτημα, τρέξιμο ή αναρρίχηση.
 
Παρέχουν μεγάλη υποστήριξη και απορρόφηση κραδασμών.
 
σχεδιασμός γυναίκες, μπορείτε να κόψετε την εσωτερική σόλα για να ταιριάζει στο μέγεθος των παπουτσιών σας. 

Αντικαταστήστε τους μετά από 6 μήνες.

Για να τους καθαρίσετε, χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί με λίγο σαπούνι. Μην τους βάζετε κάτω από νερό.

Χαρακτηριστικά προιόντος: