17529
Φορητός αποστειρωτής κινητού και μικροαντικειμένων με ακτίνες UV – Sterilization Box UV OEM
OEM on-17529
19.50€

Φορητός αποστειρωτής υψηλής τεχνολογίας UV-C ακτίνων
 

Ιδανικός για αντικείμενα καθημερινής χρήσης όπως κινητό, θήκη κινητού, κλειδιά, γυαλιά, τηλεκοντρόλ, ακουστικά, καλλυντικά, κοσμήματα & ρολόγια, μεταλλικά εργαλεία κ.α. Η συσκευή ακτίνων UV-C αποστειρώνει με ασφαλή τρόπο ηλεκτρονικές συσκευές, χωρίς να επηρεάζει τη λειτουργία τους ή να τις βάζει σε κίνδυνο.
 

Δράσης χάρη στις υπεριώδεις ακτίνες: Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα απολυμαντικά μέσα, η υπεριώδης ακτινοβολία UV-C είναι φυσική διαδικασία απολύμανσης και απαιτούνται μόνο μερικά λεπτά, ώστε να επιτευχθεί η αδρανοποίηση των μικροοργανισμών.
 

Κατάλληλος για χρήση σε επιχειρήσεις όπως κομμωτήρια, ιατρεία, καταστήματα εστίασης κ.α., για την αποστείρωση διαφόρων αντικειμένων, αλλά και των μασκών που χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους.

Η φόρτιση του γίνεται με καλώδιο usb.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τη συσκευή αποστείρωσης, καλώδιο USB και εγχειρίδιο χρήσης.


 

Το μικροβιοκτόνο UV ή το UV-C είναι μέρος του φάσματος υπεριώδους ακτινοβολίας που είναι περισσότερο γνωστό για την ικανότητά του να απενεργοποιεί παθογόνα, όπως βακτήρια και ιούς. Χρησιμοποιεί συγκεκριμένα μήκη κύματος του υπεριώδους φάσματος, συνήθως μεταξύ 200 και 280 νανόμετρων.


Χαρακτηριστικά προιόντος: