17525
Ηλιακό Αδιάβροχο Απωθητικό Τρωκτικών Με Υπερήχους Και Ανιχνευτή Κίνησης
OEM on-17525
14.90€

H onoffmarket.gr σας φέρνει το ηλιακό αδιάβροχο απωθητικό τρωκτικών με υπερήχους και ανιχνευτή κίνησης Solar Animal Repeller.
 

Αυτό το πολύ ισχυρό ηλιακό απωθητικό υπερήχων, είναι ένας συνδυασμός PIR, Ultrasonic, ικανό να απομακρύνει από τον κήπο και την αυλή σας σκύλους, γάτες, αλεπούδες, κουνέλια, σκίουρους, αρουραίους, ποντίκια, και άλλα ζώα.
 
Εκπέμπει δυνατούς υπέρηχους  ενοχλητικούς για τα ζώα, οι οποίοι τα αναγκάζουν να  απμακρυνθούν απο τη συσκευή άρα και απο την περιοχή κάλυψης.
 

Εντελώς ακίνδυνο για τα ζώα. Φορτίζει από τον ήλιο και λειτουργεί μέρα και νύχτα. Φορτίζει από το ηλιακό φωτο-συλλέκτη και είναι απολύτως αυτόνομη χωρίς την ανάγκη καλωδίων και ρεύματος. Επιπλέον, διαθέτει αισθητήρα για να λειτουργεί μόνο εφόσον εντοπίσει κίνηση, για οικονομία και μεγαλύτερη αυτονομία!Αν συνδυαστεί από τον κατάλληλο αριθμό συσκευών καλύπτει μεγάλες εκτάσεις.

Απαραίτητη για εξοχικά, αγροικίες, περιβόλια, κήπους, camping, εξοχή και ιδανική για ακάλυπτους χώρους, μπαλκόνια, κήπους, χωράφια, αποθήκες κλπ.,πλήρως αδιάβροχη.
Εφαρμογές:
 

 

Χαρακτηριστικά προιόντος: