17474
Ασύρματα ακουστικά MG-TWS16 Bluetooth 5.0 HiFi Stereo Earbuds Γαλάζιο
OEM MG-TWS16
25.00€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει τα ασύρματα ακουστικά MG-TWS16 Bluetooth 5.0 HiFi Stereo Earbuds σε γαλάζιο χρώμα.
 

Με πολύ μοντέρνο σχεδισμό τα MG-TWS16 σας παρέχουν εξαιρετικό ήχο και εφαρμογή. Ειδικά διαμορφωμένα με υλικό μαλακό και απαλό, χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση στο αυτί σας ενώ τα φοράτε!
 

Εξαιρετικής ποιότητας που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις και να ακούτε μουσική, ενώ μετακινείστε. Με λειτουργία ενεργής μείωσης θορύβου, σας προσσφέρουν καθαρό ήχο,ενώ απαντάτε σε μια κλήση ή όσο ακούτε την αγαπημένη σας μουσική!

Εφαρμόζουν με άνεση και σταθερότητα στο αυτί σας και μπορείτε να λαμβάνετε ή να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις και να ακούτε τα τραγούδια που έχετε αποθηκευμένα στο κινητό σας, χωρίς να κρατάτε το κινητό στο χέρια σας και χωρίς την παρουσία ενοχλητικών καλωδίων!
 

Ιδανικό για επαγγελματίες που συνομιλούν στο κινητό τους διαρκώς, καθώς και για οδηγούς που πρέπει να έχουν τα χέρια τους ελεύθερα κατά τη διάρκεια της οδήγησης.
 

Με θήκη φόρτισης, ώστε μόλις ξεμείνετε από μπαταρία να μπορειτε να τα φορτίσετε άμεσα! Έτσι δεν υπάρχει λογος ανησυχίας σε περιπτωση που η μπαταρία των ακουστικών σας εξαντλείτε, ενώ εσείς δεν βρίσκεστε κοντά σε πρίζα.

Το προιόν διατίθεται σε 4 διαφορετικούς χρωματισμούς για να επιλέξετε τον αγαπημένο σας: λευκό, μαύρο, ροζ και γαλάζιο.

Συμβατά με λογισμικό ios και Android.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τα ακουστικά με τη θήκη φόρτισής τους και καλώδιο φότισης.

Χαρακτηριστικά προιόντος: