17456
Καταγραφικό DVR Ψηφιακή Κάμερα Αυτοκίνητου Full HD 1920x1080p Wi-Fi με Ανιχνευτή Κίνησης, G-Sensor και διπλή κάμερα
OEM C5280
45.00€

H onoffmarket.gr σας φέρνει το καταγραφικό DVR ψηφιακή κάμερα αυτοκίνητου Full HD 1920x1080p Wi-Fi με ανιχνευτή Κίνησης, G-Sensor και διπλή κάμερα.

Χρησιμοποιήστε τη για να καταγράψετε και να παρακολουθείσετε την πορεία του οχήματος σας όσο οδηγείτε.

Η κάμερα αυτή είναι κρυφή, καθώς τοποθετείται με αυτοκόλλητο ή βάση στο πίσω μέρος του καθρέπτη στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας. Δεν τραβάει καθόλου βλέμματα και είναι σχεδόν καμουφλαρισμένη από το καθρέπτη.


Αφού εγκαταστήσετε την κάμερα, ξεκινήστε το αυτοκίνητο, η μηχανή θα ενεργοποιηθεί και θα ξεκινήσει αυτόματα η εγγραφή. Όταν το αυτοκίνητο είναι απενεργοποιημένο ή αφαιρέσετε τον αναπτήρα, η κάμερα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.

Προσοχή: Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία WiFi, βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει την κάρτα SD. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτα 8GB Class 10 ή υψηλότερη (διαφορετικά θα επηρεάσει το ρυθμό μετάδοσης WiFi).

WiFi Smartphone - συνδεθείτε με τη συσκευή εγγραφής φωτογραφικών μηχανών αυτοκινήτων μέσω WiFi

 
Βήμα: (1) χρήση του τηλεφώνου για να κατεβάσετε την εφαρμογή:
  1. διπλή κάμερα φακού:
    1. σύστημα Android, αναζήτηση WCVR-Dual στο Play store, να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε. 
    2. IOS, αναζητήστε το WCVR-Dual στο APP Store, κάντε λήψη και εγκαταστήστε το.
  2. κάμερα ενός φακού:
    1. σύστημα Android, αναζήτηση WCVR-PWD στο Play store, λήψη και εγκατάσταση του. 
    2. IOS, αναζητήστε το WCVR-PWD στο κατάστημα APP, μεταφορτώστε και εγκαταστήστε το.


Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία εγγραφής με βρόχο, όταν η κάρτα SD είναι γεμάτη, θα διαγράψει αυτόματα το μπροστινό βίντεο (τα κλειδωμένα αρχεία δεν θα διαγραφούν, σας προτείνουμε να μορφοποιήσετε το αρχείο σε μια καθορισμένη περίοδο που μπορεί να απελευθερώσει το πιο διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο).

Ιδανικό για αυτούς ταξιδεύουν και θέλουν να αποτυπώσουν όμορφα τοπία και μέρη σε ένα video ή να έχουν καταγεγραμμένο video σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος μέσα στους δρόμους της πόλης.
Χαρακτηριστικά προιόντος: