17453
Ηλεκτρική Κάθετη Ψησταριά Για Σουβλάκια & Κεμπαπ 1000W 5 θέσεων GL-BQ357
OEM GL-BQ357
54.08€

Η onoffmarket σας παρουσιάζει την ηλεκτρική ψησταριά, 1000W 5 θέσεων GL-BQ357.

Τώρα ψήστε γρήγορα, υγιεινά, χωρίς καπνό και αποπνικτικές μυρωδιές. Το πλεονέκτημα της ηλεκτρικής σχάρας GL-BQ357, είναι ότι δεν χρειάζεται να ανάψετε φωτιά.

Μικρή σε μέγεθος σας δίνει τη δυνατότητα να την τοποθετήσετε όπου θέλετε! Απλά συνδέστε τη και μπορείτε να μαγειρέψετε πέντε μερίδες νόστιμα, ζουμερά και αρωματικά σουβλάκια σε μόλις 15-20 λεπτά!

Σας επιτρέπει να ψήσετε υγιεινά και νόστιμα λαχανικά, κεμπάπ, πατάτες, λουκάνικα, κοτόπουλο, ψάρια, γαρίδες και πολλά άλλα πιάτα!

Το κρέας ψήνεται με υπέρυθρη θερμαντική λάμπα, η οποία προστατεύεται από τα χοντρά τοιχώματα της ψηστιέρας προσφέροντάς σας ένα πεντανόστιμο και προπάντων υγιεινό γεύμα.

Οι περιστρεφόμενοι ράβδοι επιταχύνουν τη διαδικασία μαγειρέματος, απαλλάσσοντάς σας από την ανάγκη συνεχούς παρακολούθησης. 

 

Το κιτ περιλαμβάνει 5 περιστρεφόμενες ράβδους, αρκετά μεγάλες που σας επιτρέπουν να μαγειρέψετε 20-30gr σουβλάκι. Η σχάρα διαθέτει ειδικά δοχεία στο κάτω μέρος της θήκης για να συλλέγει το λίπος και τα λάδια. Επιπλέον, το ειδικό περίβλημα προστατεύει να μη λερώνεται η κουζίνα σας ή το μέρος που βρίσκεστε, ενόσω ψήνονται τα σουβλάκια σας.
 

Κατάλληλη για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή σε ένα μικρό εστιατόριο.


Χαρακτηριστικά προιόντος: