17403
Λαμπτήρας Απολύμανσης & Αποστείρωσης Υπεριώδους Ακτινοβολίας UVC 38 watt
OEM on-17403
109.90€

Συσκευή απολύμανσης και αποστείρωσης, με λαμπτήρα UVC υπεριώδους ακτινοβολίας 38W, Germicidal Lamp

Ο λαμπτήρας απολύμανσης και αποστείρωσης, μπορεί να απολυμάνει αποτελεσματικά τους χώρους σας από τα βακτήρια και τους ιούς, χωρίς χρήση χημικών ή άλλων ουσιών.


Κατάλληλο για οικιακή χρήση, ξενοδοχεία, ιατρικούς χώρους, χειρουργεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κέντρα υγείας.

Τοποθετήστε το στο κέντρο του δωματίου, ελεύθερο από εμπόδια. Ενεργοποιήστε τον χρονοδιακόπτη και μετά από 15 έως 60 λεπτά το δωμάτιο σας είναι απολυμασμένο και έτοιμο για χρήση.


Το υπεριώδες φως χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην ιατρική για την απολύμανση των ιατρικών εργαλείων, εξαρτημάτων, δωματίων και μηχανημάτων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διάδοση ασθενειών και νοσημάτων. Ενδείκνυται για Κέντρα Πρόληψης Νοσημάτων για τη σταθερότητά του να καταστρέφει βιολογικούς ρύπους και μικρόβια.
 

Το μικροβιοκτόνο UV ή το UV-C είναι μέρος του φάσματος υπεριώδους ακτινοβολίας που είναι περισσότερο γνωστό για την ικανότητά του να απενεργοποιεί παθογόνα όπως βακτήρια και ιούς. Χρησιμοποιεί συγκεκριμένα μήκη κύματος του υπεριώδους φάσματος, συνήθως μεταξύ 200 και 280 νανόμετρων.

 


Σημείωση 1:

1. Εγκατάσταση και χρήση φωτός, μην πιέζετε πάρα πολύ. Και τα δύο χέρια πρέπει να συγκρατούν τα δύο άκρα του σωλήνα. Κατά την αλλαγή της λάμπας, η τροφοδοσία πρέπει να διακοπεί. 2. Οι υπεριώδεις ακτίνες μπορούν να προκαλέσουν εγκαύματα στο δέρμα και τα μάτια. Αποφύγετε την παρατεταμένη άμεση έκθεση στο ανθρώπινο σώμα. 3. Οι υπεριώδεις ακτίνες μπορούν να σκοτώσουν τα οργανικά κύτταρα. Μην εκθέτετε ζώα και φυτά μακροπρόθεσμα. 4. Δώστε προσοχή στο εσωτερικό για να αποφευχθεί ο αποχρωματισμός λόγω μακροχρόνιας υπεριώδους ακτινοβολίας. 5. Μην το χρησιμοποιείτε ως οικιακό φωτισμό. Η μέτρια απολύμανση είναι κατάλληλη. Είναι καλύτερα να μην ανοίξετε τη λάμπα UV για μεγάλο χρονικό διάστημα. 6. Πρέπει να διατηρήσετε την επιφάνεια του σωλήνα καθαρή, για να αποτρέψετε το μπλοκάρισμα της εξόδου UV από σκόνη ή βρωμιά. 7. Κατά τον καθαρισμό της λάμπας UV, διακόψτε την παροχή ρεύματος, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί και ένα καθαρό πανί ή με οινόπνευμα, Αποφύγετε τη χρήση βενζίνης και άλλων οργανικών διαλυτών. 8. Αποτρέπει τα παιδιά να παίζουν με αυτο. 9. Απαιτεί τα άτομα και τα ζώα να περιμένουν έξω κατά τη διάρκεια της απολύμανσης, αφού ολοκληρωθεί η απολύμανση, πρέπει επίσης να περιμένετε περισσότερα από 40 λεπτά για να ολοκληρώσετε την αποσύνθεση του όζοντος.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Ισχύς: 38w
Τάση: 20V
Rated Frequency: 50Hz
Διάρκεια ζωής λάμπας: 5000ώρες
Τεχνολογία: Ultraviolet disinfection lamp/ ozone