17398
Εξολοθρευτής Κουνουπιών & Εντόμων Vortex Νέας Γενιάς με Αναρρόφηση
OEM Vortex
18.90€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει τον εξολοθρευτή κουνουπιών και εντόμων νέας γενιάς με αναρρόφηση, Vortex.

 
Το Vortex διαθέτει 9 ισχυρά UV LED, το φως των οποίων προσελκύει όλα τα έντομα και η έξυπνη δίνη (ρουφήχτρα) που δημιουργείται από τον ανεμιστήρα - τα ρουφάει!

Το μυστικό του βρίσκεται στον ανεμιστήρα που διαθέτει εσωτερικά, που ρουφάει τα έντομα στο εσωτερικό του και τα φυλακίζει εκεί !

 

Έτσι τα έντομα δεν χρειάζεται να ακουμπήσουν πάνω στη λάμπα για να καούν! Αρκεί να πλησιάσουν κοντά στο Vortex και αυτό αμέσως τα ρουφάει και τα εξολοθρεύει, χαρίζοντάς σας ένα σπίτι χωρίς  καθόλου έντομα! Ρουφάει οτιδήποτε πετάξει κοντά του !

Πείτε τέλος στα φάρμακα, τις ταμπλέτες και τα συμβατικά αντικουνουπικά και αφεθείτε στην προστασία σας από τα έντομα με τον πιο ασφαλή και μη τοξικό τρόπο. 

Με μοντέρνο σχεδιασμό, σε μαύρο χρώμα με μωβ στο σημείο που φωτίζεται. Με το Vortex θα έχετε πάντα ένα σπίτι με καθαρή ατμόσφαιρα και χωρίς έντομα για εσάς και τα παιδιά σας!

Στο κάτω μέρος του διαθέτει ειδική υποδοχή που συγκεντρώνει τα έντομα, που με μία κίνηση ανοίγει για να την αδειάζετε. Με υποδοχή για να κρεμαστεί αν χρειαστεί.

 

Κατάλληλο για μέσα στο σπίτι, αλλά και για τη βεράντα ή το μπαλκόνι. Ιδανικό για την κρεβατοκάμαρα και για το παιδικό δωμάτιο.
 

Είναι ασφαλές και απολύτως ακίνδυνο καθώς λειτουργεί με 12V ( περιέχεται αντάπτορας ρεύματος. 

Επιλέξτε έξυπνα τον πιο σίγουρο, ασφαλή και υγιεινό τρόπο για να απαλλαγείτε από κουνούπια, σκνίπες, μύγες, σφίγγες και άλλα ενοχλητικά έντομα.
Χαρακτηριστικά προιόντος: