17375
Ανατομικό φουσκωτό κολάρο υποστήριξης αυχένα Cervical traction apparatus
OEM on-17375
12.50€

H onoffmarket.gr σας φέρνει το ανατομικό φουσκωτό κολάρο υποστήριξης αυχένα Cervical traction apparatus.
 

To oρθοπαιδικό στήριγμα ανακουφίζει αποτελεσματικά τον αυχένα σας και προσφέρει πολύωρη ξεκούραση όποτε τη χρειαστείτε. Αποτελείται από 3 μαλακά και ειδικά κατασκευασμένα στρώματα που φουσκώνουν χειροκίνητα  μέσα σε δευτερόλεπτα. Φουσκώνει εύκολα με τρόμπα χειρός όπως τα πιεσόμετρα.

Είναι πολύ ελαφρύ και χάρη στη λειτουργία φουσκώματος/ ξεφουσκώματος μπορείτε να το μεταφέρετε και να το έχετε μαζί σας πάντα και παντού, στον χώρο εργασίας σας, στο ταξίδι σας ή όπου συνήθως η περιοχή του λαιμού καταπονείται.

Προσαρμόζεται σε όλους τους σωματότυπους και είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να:

  1. προσφέρει υποστήριξη στον λαιμό,
  2. ανακούφιση της έντασης και του πόνου στην περιοχή του αυχένα, λαιμού, σβέρκου, ώμων, κεφαλιού ασκώντας πίεση στα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία,
  3. αποφορτίζει τους δίσκους των σπονδύλων από το βάρος του κεφαλιού.

Η χρήση του:

Η χρήση του είναι πολύ απλή: το φοράτε στον λαιμό σας, κουμπώνετε την τρόμπα και γεμίζετε με αέρα μέχρι να νιώσετε αρκετή πίεση ούτως ώστε να μπορεί ο αερόσακος να υποστηρίξει τον λαιμό σας. Όταν θελήσετε να το βγάλετε απλώς ξεβιδώνετε την βαλβίδα και ξεφουσκώνει.Ιδανικό για όσους υποφέρουν από αυχενικό σύνδρομο - οδηγούς - επιβάτες, - εργαζομένους που η εργασία τους είναι κυρίως καθιστική, όσους ενοχλούνται από κούραση λόγω μακροχρόνιας εργασίας, μελέτης, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής.

Γρήγορα αποτελέσματα σε ότι αφορά την ανακούφιση που θα σας προσφέρει, ασφαλής χρήση, αποτελεσματική θεραπεία.

Η συσκευασία περιλαμβάνει το φουσκωτό κολάρο, βαλβίδα και τρόμπα.

Χαρακτηριστικά προιόντος:

Χρώμα: Καφέ
Φορητό, ελαφρύ
Αντέχει μέχρι και πίεση 80 κιλών
Υλικό: βελούδινο μαλακό