17352
Ξύλινο ανδρικό αναλογικό ρολόι χειρός
OEM on-17352
59.90€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει ένα ιδιαίτερο ανδρικό αναλογικό ρολόι χειρός από 100% φυσικό ξύλο.

Τώρα εντυπωσιάστε τους γύρω σας με αυτό το πολύ μοντέρνο, χειροποίητο και κομψό ρολόι κατασκευασμένο από ξύλο μπαμπού, χωρίς χρωστικές και χημικά, με έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Πρόκειται για ένα απόλυτα φυσικό υλικό (ξύλο μπαμπού) που κατεργάζεται στη φυσική του μορφή, μόνο με τη χρήση θερμότητας και εργαλείων σκαλίσματος.

 

Ανθεκτικό και πολύ ελαφρύ, με Ιαπωνικό μηχανισμό Miyota, ξύλινο μπρασελέ και κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι, μεγάλους δείκτες με ευδιάκριτες ενδείξεις και λουράκι από άνετο, υψηλής ποιότητας υλικό. 

Το ξύλινο αναλογικό ρολόι χειρός αποτελεί μια χειροποίητη κατασκευή από φυσικά υλικά και είναι ιδανικό για άτομα με ευαίσθητο δέρμα σε αλλεργίες. 

Προσοχή: Το ρολόι παρ’ ότι έχει υποστεί αδιαβροχοποίηση και κατάλληλη σφράγιση δεν είναι αδιάβροχο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βραχεί και να έρθει σε επαφή με σωματικά υγρά, δεν ενδείκνυται, όμως να βυθιστεί σε νερό, ούτε να τοποθετηθεί σε ροή νερού. Κάτι τέτοιο θα έχει συνέπεια - αν όχι αμέσως- σίγουρα σε βάθος χρόνου, στο μηχανισμό τους.Συντήρηση/ Καθαριότητα: 
 


Χαρακτηριστικά προιόντος:

Υλικό: 100% φυσικό ξύλο/ ξύλο μπαμπού
Υποαλλεργικό
Διαστάσεις: Διάμετρος: 4.5εκ/ Μήκος μπρασελέ: περίπου 20 cm
Βάρος: περίπου 27 gr
Χρώμα: Αποχρώσεις ξύλου