17345
Ρολό Καθαρισμού Sticky Buddy - Για Βρωμιές Σκόνες Τρίχες
OEM Sticky Buddy
7.90€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει το ρολό καθαρισμού Sticky Buddy. 
 

Αν έχετε κουραστεί να ξεσκονίζετε και να καθαρίζετε συνέχεια καναπέδες, πατώματα και χαλιά με πολλά και διαφορετικά καθαριστικά, σας φέρνουμε τη λύση! Ειδικά όσοι έχουν κατοικίδια ζώα αντιμετωπίζουν συχνά το πρόβλημα με τις τρίχες των κατοικιδίων τους να μη μαζεύονται εύκολα. Το sticky buddy είναι εδώ για να κάνει το καθάρισμα πιο εύκολο και γρήγορο, χωρίς να χρειάζεστε ένα σωρό καθαριστικά! 

Ο στατικός ηλεκτρισμός κάνει δύσκολη την απομάκρυνση χνουδιών και τριχών από τους καναπέδες, τις υφασμάτινες ταπετσαρίες, τα χαλιά ακόμα και αν χρησιμοποιείτε την πιο ισχυρή ηλεκτρική σκούπα.

Ο φίλος σας κατά της βρωμιάς είναι ιδανικός για να καθαρίσει και να ξεκολλήσει σκουπίδια, ψίχουλα, χνούδια και τρίχες από όλες τις επιφάνειες. Διαθέτει μία ειδική λαστιχένια βούρτσα που τραβάει τις τρίχες και τα χνούδια, ενώ οι βρωμιές κολλάνε πάνω στο ρολό με την ειδική πανίσχυρη κόλλα.

Χρήσιμο σε όλα τα νοικοκυριά για να απομακρύνονται όλα τα σκουπιδάκια και ειδικά για εσάς, που έχετε παιδιά ή κατοικίδια, θα γίνει ο αχώριστος φίλος σας!

Ιδανικό να απομακρύνει χνούδια και τρίχες από τους καναπέδες, τις ταπετσαρίες, τα χαλιά, τα ρούχα σας, τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας, παπλώματα και άλλες υφασμάτινες επιφάνειες και όχι μόνο.

Ξεπλύνετε μόνο με νερό, το στεγνώνετε και είναι πάλι έτοιμο προς χρήση για πάρα πολλά ακόμα καθαρίσματα.

Το σετ περιλαμβάνει: Ένα ρολό/βούρτσα 11 εκ. και ένα μικρό ρολό/βούρτσα 8 εκ. για να το παίρνετε παντού μαζί σας.

Χαρακτηριστικά προιόντος: