17336
Ελαστική Ζώνη Υποστηρικτής Πλάτης Υψηλής Ποιότητας Arrow Posture
OEM on-17336
9.90€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει την ελαστική ζώνη υποστηρικτής πλάτης υψηλής ποιότητας Arrow Posture.
 

Απαλλαγείτε από τους πόνους στην πλάτη, λόγω της λάθος στάσης του σώματος κατά τη διάρκεια της ημέρας με αυτή την ελαστική ζώνη υποστήριξης πλάτης, κατασκευασμένη με ίνες από το φυτό κάνναβης.

Επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης. Το φυτό της κάνναβης είναι ευρέως γνωστό για τις αναλγητικές και ευεργετικές του ιδιότητες όσον αφορά την ανακούφιση του πόνου και βοηθά στο να χαλαρώνει τους μύες  Σύμφωνα με έρευνες εκχυλίσματα κάνναβης φαίνεται να ανακουφίζουν τον πόνο, ακόμη πιο αποτελεσματικά και από οπιοειδή παυσίπονα. Πιο συγκεκριμένα, η κανναβιδιόλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τη θεραπεία οξέος πόνου, μετεγχειρητικού πόνου, χρόνιου πόνου και νευροπαθητικού πόνου, για αυτό και χρησιμοποιείται και για τη θεραπεία διαχείρισης του πόνου για τους ασθενείς με καρκίνο, με σκλήρυνση κατά πλάκας, πάσχοντες από ημικρανία κ.α.

 

Τρόπος χρήσης:

Απλώς σύρετε τους ιμάντες γύρω από τους ώμους σας και τυλίξτε τη ζώνη μέσης γύρω από τη μέση σας. Στη συνέχεια, στερεώστε το με ασφάλεια και ρυθμίστε τους ιμάντες κάτω από τα χέρια. Είναι τόσο απλό! Πλήρως ρυθμιζόμενο και σας βοηθά να έχετε προσαρμοσμένη εφαρμογή κάθε φορά που το φοράτε.


Χαρακτηριστικά προιόντος: