17322
Ελαστική ζώνη για την υποστήριξη της πλάτης – Royal Posture Support
OEM Royal Posture
7.50€

H onoffmarket.gr σας φέρνει την ελαστική ζώνη για την υποστήριξη της πλάτης σας, Royal Posture Support.

Εάν η πλάτη σας επιβαρύνεται από την καθιστική ζωή και την κακή στάση του σώματος, τότε το έξυπνο σύστημα Royal Posture Support θα σας δώσει την λύση. Η λειτουργία του: Το Royal Support πιάνει όλη την πλάτη και "δένει" με φαρδιά ζώνη μπροστά στο στομάχι (με βέλκρο), κρατώντας ίσιο το σώμα σας. Με τον τρόπο αυτό ευθυγραμμίζεται απόλυτα η σπονδυλική σας στήλη και σας βοηθάει να ανακουφισθείτε από τους πόνους.

Eργονομικά σχεδιασμένο με ρυθμιζόμενους ιμάντες για να βοηθάει το σώμα να είναι σε σωστή στάση, φέρνοντας πίσω τους ώμους ευθυγραμμίζοντας τον αυχένα και την σπονδυλική στήλη.

Είναι ελαφρύ, άνετο, ευκολοφόρετο από υλικό υψηλής ποιότητας που αφήνει το δέρμα να αναπνέει και μπορεί να φορεθεί κάτω από τα ρούχα, χωρίς να εμποδίζει και να διακρίνεται.

Αλλάξτε την κακή στάση του σώματος τεντώνοντας το λαιμό και την πλάτη σας και απαλλαγείτε από τους πόνους  με αυτή την ελαστική ζώνη πλάτης. 
Χαρακτηριστικά προιόντος:
 

S: Μέση από 62 - 90 εκ
L/XL: Μέση από 90 - 145 εκ

 

ΣΗΜ1: Παρακαλούμε επιλέξτε το μέγεθος σας με προσοχή πριν την αγορά. Το προιόν δεν επιστρέφεται αφότου ανοιχτεί η συσκευασία ή φορεθεί.

ΣΗΜ2: Φωτογραφίες  παρουσιάζονται ενδεικτικά. Πιθανόν να υπάρχουν διαφορές σε λεπτομέρειες, σχέδια και χρωματισμούς.