17314
Επαγγελματική κεριέρα Αποτρίχωσης AX-600
OEM AX-600
26.00€

H onoffmarket.gr σας φέρνει την επαγγελματική κεριέρα αποτρίχωσης AX-600.

Κάντε την αποτρίχωση στο χώρο σας με τη βοήθεια αυτής της εκπληκτικής συσκευής, δίνοντας στο δέρμα σας την απαλή αίσθηση που πάντα θέλατε. Θα επιτύχετε την θερμοκρασία που επιθυμείτε με ακρίβεια χάρη στον ηλεκτρονικό έλεγχο θερμοκρασίας.

Κατάλληλο για προσωπική αλλά και για επαγγελματική χρήση.

 

Οδηγίες χρήσης:

  1. Αφαιρέστε το καπάκι της κεριέρας
  2. Ρυθμίστε την λαβή στο εσωτερικό δοχείο για περισσότερη ευκολία στη χρήση
  3. Όταν η λαβή είναι καλά στερεωμένη τοποθετήστε το κερί μέσα στο δοχείο
  4. Γυρίστε τον διακόπτη θερμοκρασίας στην επιλογή «ΜΑΧ», έτσι ώστε να λιώσει το κερί. Η διαδικασία του αυτή κρατάει περίπου 45 λεπτά. Κατά την διαδικασία του λιωσίματος η φωτεινή λυχνία ένδειξης θα ανάβει και θα σβήνει επανειλημμένα για την σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας.
  5. Όταν το κερί λιώσει χαμηλώστε την θερμοκρασία στους 60 ή 70 βαθμούς. Η συσκευή θα λειτουργεί αυτόματα όταν η θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη από αυτήν που έχετε επιλέξει, η ένδειξη θα είναι στο «ON». Όταν η θερμοκρασία γίνει υψηλότερη από αυτήν που έχετε επιλέξει η συσκευή θα σταματήσει να λειτουργεί και η ένδειξη θα είναι στο «OFF». Αυτό εξασφαλίζει ότι το κερί θα είναι λιωμένο αλλά όχι υπερθερμασμένο.
  6. Όταν τελειώσετε, ρυθμίστε το κουμπί της θερμοκρασίας στο «OFF»
  7. Έπειτα αφαιρέστε το καπάκι χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λαβή
  8. Συστήνουμε να εφαρμόσετε σωστό καθαρισμό ώστε να αφαιρεθούν τα οποιαδήποτε υπολείμματα από την συσκευή. Για την εύκολη αφαίρεση του κεριού το δοχείο θα πρέπει να είναι λόγο ζεστό κατά την διάρκεια του καθαρισμού.
  9. Όταν τελειώσετε την εργασία σας βεβαιωθείτε ότι το καπάκι κλείνει με ασφάλεια την συσκευή έτσι ώστε να προστατευτεί από την σκόνη


Προειδοποιήσεις:

 

Μην χρησιμοποιείτε ποτέ την συσκευή αν:

 Χαρακτηριστικά προιόντος: