17248
Ανεμιστηρας Bladeless Fan 40w 25cm Ροζ
OEM 6412
69.20€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει τον περιστρεφόμενο ανεμιστήρα με τηλεχειριστήριο, χωρίς πτερύγια Table Fan 25cm για απόλυτη ασφάλεια, σε χρώμα λευκό-ροζ.

Νέος ανεμιστήρας υψηλού σχεδιασμού και αισθητικής. 
Χρησιμοποιεί ΝΕΑ τεχνολογία Air Multiplier, δουλεύονταςι εντελώς διαφορετικά από τον παλιό ανεμιστήρα που ξέραμε!

Οι ανεμιστήρες τεχνολογίας Air Multiplier παγώνουν τον αέρα, χωρίς όμως φτερωτή και καταλαμβάνει μικρότερο χώρο.

Περιστρεφόμενος κατά 90 μοίρες - Διαθέτει τηλεκοντρόλ για εύκολη χρήση.

Λειτουργία: "Τραβάει" αέρα από το κάτω μέρος του ανεμιστήρα και βγάζει τον αέρα αυξημένο κατά 15 φορές, από το πάνω μέρος.
Δεν υπάρχουν πουθενά έλικες ούτε και σχάρα, είναι ασφαλές για τα παιδιά και μπορεί να τον καθαριστεί πολύ εύκολα.

Αναρρόφηση αντί για περιστροφή

Οι ανεμιστήρες Air Multiplier χρησιμοποιούν ένα είδος φτερωτής, όπως οι παραδοσιακοί ανεμιστήρες, η οποία όμως βρίσκεται στο εσωτερικό τους. Ο αέρας αναρροφάται από έναν κινητήριο τροχό σε σχήμα προπέλας στο κάτω μέρος της συσκευής, περνάει από μία κεκλιμένη επιφάνεια σε σχήμα πτερυγίου και διοχετεύεται και πάλι στο χώρο με 15 φορές μεγαλύτερη δύναμη μέσω μίας μικρής σχισμής στον παραπάνω δακτύλιο αέρα. Έτσι, δημιουργείται ένα ομοιόμορφο ρεύμα αέρα σε κυκλική μορφή με δυνατότητα προσανατολισμού προς κάθε επιθυμητή κατεύθυνση.

Για τον καλύτερο προσανατολισμό του ρεύματος αέρα μπορείτε να γείρετε ελαφρώς τον δακτύλιο αέρα, ενώ μέσω ενός ρυθμιστή μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ομοιόμορφα την ένταση του ρεύματος αέρα.
Εξαιρετικός και ασφαλής σχεδιασμός

Το ασυνήθιστο σχήμα τους καθιστά τους ανεμιστήρες Air Multiplier πολύ πρακτικούς. Άλλωστε οι καινοτόμοι αυτοί ανεμιστήρες, καταλαμβάνουν σημαντικά μικρότερο χώρο σε σύγκριση με τους κοινούς ανεμιστήρες. Η έλλειψη φτερωτής καθιστά τη χρήση και το χειρισμό των ανεμιστήρων Air Multiplier ιδιαίτερα ασφαλή ιδιαίτερα για παιδιά και διευκολύνει τον καθαρισμό.

Χαρακτηριστικά προιόντος:

Διάμετρος Ανεμιστήρα 25 εκατοστά
Ισχύς 40W
Χρώμα: Λευκό- ροζ