17231
Μικρόφωνο Καραόκε Bluetooth Με Ηχείο ΜΑΥΡΟ Μ6
OEM M6
26.40€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει το μικρόφωνο καραόκε Bluetooth με ηχείο σε μαύρο χρώμα Μ6.
 

Εντυπωσιάστε μικρούς και μεγάλους με αυτό το καταπληκτικό μικρόφωνο – καραόκε. Πλέον δεν χρειάζεται να κάνετε περίπλοκες συνδεσμολογίες με το ηχοσύστημα. Αυτό το μικρόφωνο είναι μια συσκευή 2 σε 1.
 

Αυτή η καταπληκτική συσκευή θα σας λύσει τα χέρια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την ενεργοποιήσετε και να τραγουδήσετε τα αγαπημένα σας τραγούρια. Τώρα καλέστε τους φίλους σας, βάλτε τη μουσική της επιλογής σας απο μια ξεχωριστή πηγή, ενεργοποιήστε το μικρόφωνο και τραγουδήστε!
 

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό αυτού του μικρόφωνου καραόκε που το κάνει μοναδικό είναι η δυνατότητα Bluetooth σύνδεσης με το smartphone ή το tablet σας. Έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ώς ηχείο παίζοντας την αγαπημένη σας μουσική που έχετε στο κινητό σας, ενώ ταυτόχρονα τραγουδάτε.
 

Επίσης διαθέτει υποδοχές microSD, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα, είτε για να τραγουδήσετε, είτε απλά για να χρησιμεύσει ως εξωτερικό ηχείο και να αναπαράγει τη μουσική σας από κάθε bluetooth συσκευή σας, δυνατά και καθαρά!

Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις τηλεφωνικές σας κλήσεις. Συνδέστε το κινητό σας μέσω Bluetooth και θα ακούτε το συνομιλητή σας καθαρά και δυνατά, ενώ με το ενσωματωμένο μικρόφωνο δε θα χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το μικρόφωνο του κινητού σας.Είναι μικρό, φορητό, επαναφορτιζόμενο και διαθέτει και κουμπιά για να χειρίζεστε την μουσική σας από μακριά. Και φυσικά, μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο όσα μικρόφωνα KARAOKE επιθυμείτε!

Βάλτε τον υπολογιστή σας ή το tablet σας να παίζει την μουσική και τραγουδήστε ο καθένας με το δικό του μικρόφωνο!

Στη συσκευασία περιλαμβάνει καλώδιο φόρτισης USB. 


Χαρακτηριστικά προιόντος: